Które Mondeo?
Moderator: Moderatorzy
-
mateusz_175
Widziałem Fiestę z wyżartą dziurą na kilka cm w przednim błotniku, rocznik coś 2004.Lukas pisze:Jak nie chcesz walczyć z rdza to chyba z fordów to fiesty sie tylko trzymają
Nie wiem jak tam użytkowany był ten Transit, zapewne jak to dostawczak, ile fabryka dała, czy zimny czy ciepły, nie zależnie od warunków na drodze, pod maske pewnie zaglądane tylko jak coś poważnego sie stało a myty raz w rokunonam pisze:Przez 3 tygodnie ganiałem Transitem z tym silnikiem, bardzo fajnie to przyśpieszało nawet z ponad toną na pace, szkoda tylko że przy 60tys padło turbo, wtryski, a zaraz po nich poleciał EGR, aczkolwiek sama jazda tym silnikiem była na prawdę przyjemnaCrick pisze:Albo szukaj 2.2TDCI to tez szybki silniczek
Nie mówię że Ty tak użytkujesz Nonam, tylko jak jest traktowane chyba z 90% dostawczaków więc nie dziwota że się tak sypią
Ale temat o Mondeo dla Dzika a nie Transicie dla firmy
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Wszystko zależy od tego co kolega oczekuje od Mondka
Jeśli wyczynowca z niezłym kopem to ST220
Jeśli lubi napęd ON - to wiadomo co
Jeśli lubi oszczędność to albo 1,8 albo 2,0 w benie + LPG
Ile pali 1,8 - można poczytać moje wypowiedzi na ten temat tu na forum a 2,0 pali mniej więcej tak samo tyle , że ma ciut lepszego kopa
Jeśli chce się jeździć spokojnie ale wygodnie - 1,8 w zupełności wystarczy
Jeśli wyczynowca z niezłym kopem to ST220
Jeśli lubi napęd ON - to wiadomo co
Jeśli lubi oszczędność to albo 1,8 albo 2,0 w benie + LPG
Ile pali 1,8 - można poczytać moje wypowiedzi na ten temat tu na forum a 2,0 pali mniej więcej tak samo tyle , że ma ciut lepszego kopa
Jeśli chce się jeździć spokojnie ale wygodnie - 1,8 w zupełności wystarczy
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]