Aga daj spokój, na forum pełno tematów o alternatorach
Z filmów to polecam Dziewczyna z tatuażem, mi się bardzo podobał choć miał kilka wpadkowych scen
A tak całkowicie serio, to ostatnio jestem tak rozkojarzona, że nie jestem w stanie prowadzić jednego tematu
Haha rozprasza to mnie urlop i ile rzeczy do zrobienia, a czas leci w przyśpieszonym tempie.
Do zakochania daleko bo najpierw trzeba mieć w kim
A [YOU] to mnie irytuje, bo co za dużo to niezdrowo
A do tego marzy mi się wypad w góry, a jak zwykle wyszła... I jak tu człowiek ma być szczęśliwy?!
No i tu się rozpoczyna problem... bo jakbym miała odpowiedzieć dalej w temacie zgodnie z tym co myślę i odnieść się do tematu z mojej strony to stałoby się to zbyt osobiste i do tego nienadające się na forum motoryzacyjne gdzie i tak czytają to wszystko nasi faceci
W góry to i na weekend można lecieć... nawet z Łodzi - tak jak ja w poprzedni więc wszystko przed Tobą
Aga jasne, że można na weekend, ale samej się nie chce, do tego dochodzą fundusze na wyjazd, bo z Łodzi to jednak nie jest 100km tylko znacznie więcej. No i najważniejsze, trzeba mieć wolny weekend
Ad1 Paula, tego on nie może zrobić
Ad2 fundusze ważniejsze bo jak są fundusze to w sprawie czasu wystarczy L4
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie