jesli tylko uda mi sie dotrzec na zlocik to bylbym zainteresowany tymi elementami, (oczywiscie potwierdze czy bede), co do niektorych mam pytania:
2 komplety tylnych lamp-mk7 --> bylbym zainteresowany jednym kompletem (sprobowalbym je przerobic wedlug poradnika jaki zamiesciles na forum)
grill siatka-mk5 --> to taka jaka Ty masz w swoim autku? czy bedzie pasowac do essiego MK VII ?
białe zegary-mk7
elementy seryjnego dolotu-mk7 --> a co konkretnie masz? rure od filtra do silnika masz?
dwa kola letnie 185/60/14 bieznik ok 3-4 mm - wstepnie dla Wieska zarezerwowane
jakby co to mam jeszcze jakies graty(wtrysk) do 1.3/1.4 ale to dac wczesniej znac, bo bym musial do starych po to podjechac
Ja dodam jeszcze od siebie ,że mam do ożenienia komplet kółek,alufelgi Titan-15-stki w stanie idealnym,ranty w stanie idealnym,zero draśnięć,a oponki na nich to Khumho Estate 195/50/15 w stanie idealnym,głębokości bieżnika nie mierzyłem,ale jest jeszcze logo firmy po środku bieżnika,do tego kompletu dorzuce gratis 16 nakrętek chromowanych,krytych,zdjęć możecie poszukać w moim temacie.
Mam kilka przetwornic (dwa lub trzy kpl.w parach) do xennonow (oczywiście wszystkie w pełni sprawne) i nowe żarniki pod angele do Eska 1sz6000K i 1szt 8000K.Jest grill plaster miodu bez znaczka (przerobiony),tuba DIBEISI z głośnikiem 25cm nowa nie używana za grosze jakieś.
Wszystkie graty z ceną do uzgodnienia.foto moge zapodać jak coś.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2012, 12:47 przez przemoCK, łącznie zmieniany 1 raz.
przemoCK pisze:Minister,ten o ktorym mowa sie robi dopiero.
To znaczy że robisz go dla kogoś, jest już na niego zamówienie, czy jak?
Nie...robię go coby zabrać na zlot dla kogoś,kto będzie chciał go zapodać na Esiora i cieszyć się z posiadania.Minister,Ty odezwałeś się jako pierwszy i na chwilę obecna (jeśli dalej go chcesz) robię go dla Ciebie.Jak mi się uda kupić drugi taki grill (na chwilę obecną jest z tym problem,bo nie ma u nas),to będą dwa.