[ Dodano: Pią 24 Lut, 2012 ]
No chyba,że się ma opony typu slick
Moderator: Moderatorzy
ja nie mam szpery,dlatego wole swoje FWD,ale jak bede kiedys mial szpere to moze zmienie zdaniePrzemas pisze:Dlatego też moim następnym autem będzie BMW 5er ze szperą 25%
Mam tak samo, całą zimę nie mogłem się przyzwyczaić do tego że mi gdzieś przód uciekał, nie lubię tego bardzo i zdecydowanie wolę na zimę RWD, jak ucieka tył to lekka kontra i jedzie się dalej, a i Śląskie, zaśnieżone drogi zimą nie były mi straszne w omedze, jeździłem nią 2 zimy i nigdy nie miałem problemu z wjechaniem czy wyjechaniem gdziekolwiek, tam gdzie FWD stawało (chociażby podjazd do pracy po świętach, gdzie zasypało całkowicie) ja sobie omegą wjeżdżałem bez problemu, a przynajmniej pobawić się fajnie możnaPrzemas pisze:Wolę jak mi ucieka tył niż przód
Wiedziałem że takie pytanie padnienonam pisze:Po co tak rzeźbić ten silnik skoro można uturbić 325 w podobnym koszcie i zrobić wiatrak z klekotamateusz_175 pisze:Jak ktoś by chciał to jest do sprzedania silnik z tej E36 bo gość rozbił auto, z osprzętem bodajże za 7,5tyś PLN, moc przekroczyła już 200KM i 400Nm
Nie wiem właśnie po co chcą to robićJamszoł pisze:ciekaw jestem po co ?mateusz_175 pisze: tak samo jak mają robić BMW z przednim napędem
Chociażby to, nie daj Boże tam coś padnie, trzeba mieć troche kasiory na serwisCrick pisze:Reszta czyli co?mateusz_175 pisze:Ten diesel w M ma tylko fajne osiągi i dźwięk, spalanie też ok, reszta mi się nie widzi w tym![]()
Serwis?
Jaki dokładnie modelPrzemas pisze: Dlatego też moim następnym autem będzie BMW 5er ze szperą 25%