ja bardzo dziekuje wszystkim, w tym takze i sobie, ze jestesmy tacy fajni i jak ktos zadaje pytanie to gora w ciagu kilku chwil otrzymuje mase solucji. klub laguny zawiera kilkuset klubowiczow, kilka tysiecy userow a na pytanie inne niz o jaki zalac olej czeka sie dniami(tygodniami) na odpowiedz
Duże " Dziękuje " dla Yagr, za transport na zlota
Kolejne "Dziękuje: dla WieSiu, za okazję przejażdzki RS- em
Następne "Dziękuje" dla Tigerbart, za radyjko do Mondeusza
i wszystkim nie wymienionym za udany zlot
ja też dziękuję wszystkim za super klimat na zlociku a szczególnie dziękuje Krisowi za wielokrotne doprowadzenie mnie do łez (ze śmiechu ) i za to że pewnie przez najbliższy tydzień będzie mnie prześladowało " koko roko koko roko "
"im bardziej poznaje ludzi , tym bardziej kocham zwierzęta "
Dzięki za kierę i jej przekładkę, za młodszą poduchę, ramkę, lampkę rejestracji, jakieś kabelki z wtyczką, towarzystwo w podróży, współfinansowanie zupy dla mojego wodolota a nade wszystko za klimat na zlocie
I Hexowi wielkie dzięki za przejażdżkę cosiarką
Ostatnio zmieniony 10 cze 2012, 21:58 przez Yagr, łącznie zmieniany 1 raz.
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ja w imieniu swoim i S3ci0ra również chciałam podziękować wszystkim którzy byli za MEGA udany zlocik
Zaraz po wyjechaniu z ośrodka obydwoje jednomyślnie stwierdziliśmy, że co zlot jest coraz lepiej , a to wszystko dzięki Wam, jesteście wspaniali
Wielka buźka i podziękowanie dla kolegi Hexa który mi towarzyszył i posprawdzał samochód do kupienia oczywiście za miłą atmosferę podczas jazdy i wogóle że mogłam wsiąść do jego samochodu a jest poprostu śliczny.
Chciałam podziękować Wiesiowi i Megi za superpomysł aby przyjechać dzień wcześniej , za świetne kilka godzin smażenia się na słoneczku, za super tosty ( te moje bez arbuza ) no i oczywiście za waszą tolerancję względem naszych czworonogów.. no i za przechowanie całej naszej ferajny oczywiście .a przy okazji podziękowania dla Arcadio za kilka godzin śmiechu ( min calgon ) .
"im bardziej poznaje ludzi , tym bardziej kocham zwierzęta "
marsylianka, cała przyjemnosc po naszej stronie powiem tylko ze Gosia płacze za pieskami a Rafał chce drugiego psa, chyba nie musze mowic jakiej rasy
My równiez dziekujemy za super wakacyjny spot