Yanek, zależy mi na dobrym kontraście, czyli albo czarny albo brązowy
akwarystyka-wszystko co powinniśmy wiedzieć-rady i opinie
Moderator: Moderatorzy
elnino, czarny jest ok, ale ja zachorowałem na brązowy 
Profesjonalna kosmetyka samochodowa.
Pranie, usuwanie rys, zabezpieczenie, renowacja, detailing
www.car-efekt.pl
"Twoje auto, Twoją wizytówką"
www.car-efekt.pl
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
mam takie pytanie odnośnie żab
kupczyk uparł się na żaby w akwarium więc mu kupiłem 2 i po 2 tygodniach zostały prawdopodobnie zjedzone przez glonojada
glonojad zajda wszystkie zwłoki ryb jakie pojawią sie na dnie akwarium 
przypuszczam że żaby zdechły i teraz pytanie takie mam, muszą być spełnione jakieś warunki do hodowli żab? młody nadal chce żaby w akwarium
przypuszczam że żaby zdechły i teraz pytanie takie mam, muszą być spełnione jakieś warunki do hodowli żab? młody nadal chce żaby w akwarium
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
- kupiec
- Kontakt:
bo pani w sklepie powiedziała że nic nie trzacidzej pisze:trzeba bylo sie o to pytac zanim ukatrupiles dwie bogu ducha winne żabeczki. MORDERCA !!!kupiec pisze:muszą być spełnione jakieś warunki do hodowli żab?
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
[*] 1.8 TD
-
marsylianka
uwaga do wszystkich-pracowalam dwa lata w zoologicznym mega wielkim, i cos wam powiem ludzie w takich sklepach jesli nie sa z domu milosnikami to raczej mało sie znają na rzeczy, czesto sie zdaza ze kasjerki po prostu wskakuja na dany dział , badz przeszkala sie ludzi wprost z "ulicy " wiec dla dobra waszych zwierzakow -tu rybek -nie do konca słuchajcie ludzi w zoologiku -lepiej najpierw popytajcie wujka google często ten wiecej wam powie, ewentualnie przeszukujcie fora internetowe
"im bardziej poznaje ludzi , tym bardziej kocham zwierzęta "
- kupiec
- Kontakt:
marsylianka, dlatego jest tu taki dział co by się ludzie znający na rybach pomagali 
Co do znajomości tematu w sklepie, żona kupiła bojownika i pani powiedziała że może być z innymi rybami tylko nie brzankami a w innym sklepie że sam bojownik musi być, i kogo tu słuchać?
Co do znajomości tematu w sklepie, żona kupiła bojownika i pani powiedziała że może być z innymi rybami tylko nie brzankami a w innym sklepie że sam bojownik musi być, i kogo tu słuchać?
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2012, 14:49 przez kupiec, łącznie zmieniany 1 raz.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
[*] 1.8 TD
-
marsylianka
ale żaby powinny sobie radzić w akwarium bez wybiegu. kumpel miał to w dziwaczne sposoby ale odpoczywały przy powierzchni wody wisząc jak spiderman w narożniku 
a o utopieniu żółwi jeszcze nie słyszałem
a o utopieniu żółwi jeszcze nie słyszałem
- Załączniki
-
- DSC07638.JPG (346.71 KiB) Przejrzano 68 razy
Profesjonalna kosmetyka samochodowa.
www.car-efekt.pl
www.car-efekt.pl