A Weronika niby czego się bała ?
Przeca to nie była ciężka góreczka ?
Nie po takich wertepach ostatnio jeździłem
Dobrze , że się gdzieś nie wkleiłeś bo ciekawe kto by Cie wytargał ?
Jamszoł Fordem by nie dał rady
Yagr, pamiętaj , że jak się robi zdjęcia foto lub nagrywa film siedząc w środku to wielkie G widać
Sam się przekonałem jak nagrywałem pod Zakomanem zjazd z górki o nachyleniu 22% - nic nie widać
Trzeba by było wyleść z woza i nagrywać stojąc z boku
Jamszoł pisze:A Weronika niby czego się bała ?
Przeca to nie była ciężka góreczka ?
Jamszoł pisze:pamiętaj , że jak się robi zdjęcia foto lub nagrywa film siedząc w środku to wielkie G widać
Sam sobie odpowiedziałeś, szczyt górki był prawie pionowy i trzeba ominąć drzewo, bez asekuracji w jedno auto i jeżdżąc w ten sposób pierwszy raz nie swoim samochodem nie będę ryzykował rolki Weronice żeby się wystraszyć wystarczył dobry trawers
No moja nieobecność na forum była spowodowana małym urlopem Pobyt w Anglii ;-) no i potem parę dni w Szczyrku. Dopiero dziś wróciłem do domu a jutro już do pracy No i parę fotek tylko dosłownie bo mam tego masę ;-)
Załączniki
Teraz przód :-)
Porównanie z dużo młodszym lecz większym bratem czyli Mondeo w wersji ST no i moja mama w kadrze :-P
To miejsce chyba każdy zna :-)
Może ktoś słyszał o tym kurorcie Anglików :-P A sam budynek stoi na palach na plaży i spalił się parę lat temu teraz jest nowy pełny nowych automatów do gier :-D
Jedna z ładniejszych fotek oddająca klimat wyspiarzy ;-)
Rarytasik :-) w wersji RS
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2012, 21:32 przez Kwazio, łącznie zmieniany 1 raz.
Jamszoł pisze:Yagr, pamiętaj , że jak się robi zdjęcia foto lub nagrywa film siedząc w środku to wielkie G widać
Sam się przekonałem jak nagrywałem pod Zakomanem zjazd z górki o nachyleniu 22% - nic nie widać
Trzeba by było wyleść z woza i nagrywać stojąc z boku
święta prawda
Kwazio pisze: Pobyt w Anglii ;-) no i potem parę dni w Szczyrku. Dopiero dziś wróciłem do domu
Wybieram się tam ale chyba za rok. Największa przeszkoda to te prawie 350km bo ponoć tam wszystko tańsze jak u nas na Śląsku. Prawda to ??
[ Dodano: Czw 03 Maj, 2012 ]
To teraz pora na mój wypad dzisiejszy do Ojcowa i Piaskowej Skały parę fotek poniżej no i dwie foty z wyjazdu Szczyrk zaraz po Anglii ;-) to co uwielbiam czyli góry
Załączniki
Zamek widziany w drodze do maczugi Herkulesa
Owa Maczuga ;-D
A na dziedzińcu pierwszym w zamku na Piaskowej Skale co stoi ?? Essi !! :-D
W drodze na Klimczok
Ja i moje kochane skałki pagórki i góry czyli mój prywatny raj ...