cidzej, spamujesz
jak zrobić z 4 aut 2? :)
Moderator: Moderatorzy
- cidzej
- Pojemność: 1400
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Cabrio
jarekEZG czeka ...Megi pisze:uparty jestes
a dlaczego chcecie doplacac do novego ? on chyba daje sobie rade finansowo
fajnym autkiem wlasnie kuzynka przyjechala
nie o tym temat, ale odpowiem... myslę, ze mało kto dałby radę utrzymać rodzine i dziecko przez prawie 3 lata samotnie, gdzie na prawde nie moge powiedziec ze czegos nam brakuje... ja nie dostaje żadnego zasiłku, tylko Rafał pracuje... i mu sie udaje.cidzej pisze:on chyba daje sobie rade finansowo
Wracając do tematu
wole jezdzic samochodemYagr pisze:i będzie cię nosić na rekach
bo śledź był za drogi... 
-
ELpYndoL
- cidzej
Megi pisze:nie chcielibysmy dopłacac do nowego
cidzej pisze:a dlaczego chcecie doplacac do novego ?
jest masa aut do ktorych nie trzeba doplacac. Wiesiek cie nauczyl tymi WYNALAZKAMI ze auta sie wkolko i naokroglo naprawia a uwierz mi ze mojego ojca primera na TAKSÓWCE !!! nie zepsula sie w sumie tyle razy przez 6 lat co ten wrak scorpio w ciagu jednego roku
przestancie jezdzic fordami (starymi) to sie przekonacie
- cidzej
eee ja wiem ... scorpio od poczatku bylko wiadomo, ze to kibel a jeszcze 2.9 w automacie ? to tak jak skakac do basenu pelnego aligatorow i mowic, ze moglo byc gorzej 
chcialo sie poszalec ? bylo wziac jakies fajne w124 albo w ostatecznosci zlomege i nie wiedzielibyscie co to auto (o nissanie maxima czy renault safrane to nawet nie wspominam)
chcialo sie poszalec ? bylo wziac jakies fajne w124 albo w ostatecznosci zlomege i nie wiedzielibyscie co to auto (o nissanie maxima czy renault safrane to nawet nie wspominam)
-
ELpYndoL
Ja jak kupowałem samochód to miał mieć jeden warunek, żeby pojeździć 4 lata z normalnymi naprawami.
Nowe diesle przeraziły mnie kosztami pompo-wtrysków i koła dwumasowego a trudno znaleźć samochód z prawdziwym przebiegiem. Wybór padł na benzyniaka (Nissan Almera N16 1.
i miałem go zagazować ale na razie jakoś nie widzę potrzeby 
Nowe diesle przeraziły mnie kosztami pompo-wtrysków i koła dwumasowego a trudno znaleźć samochód z prawdziwym przebiegiem. Wybór padł na benzyniaka (Nissan Almera N16 1.