Dla dużych dzieci - bo 300 m dalej rów na odcinku ok 100 m był wypełniony po brzegi
Czyli od 100 do 120 cm głębokości
Nie mając do dyspozycji pompy - wodę wyciągaliśmy koparką
Tym razem rów 2,5 m głębokości
Musieliśmy przejść pod rurą gazową fi 500mm - 50 cm pod rurą
Rura gazowa idąca z Odolanowa na wybrzeże - ciśnienie 50 At
Naumiałem się
Nie moja wina , że skubaniec siedział w wysokiej trawie i się nie ruszał
Poza tym miałem stresa przy tych rurach
Sześciu gości z pogotowia gazowego warowało przy nas cały dzień
Ponoć jak taka rura puści , co ma ciśnienie 50 Atmosfer to wyp.... jak bomba a lej po wyp.. jest koło 30 m średnicy
Ale i zwinkę i padalca z rowa wyciągnąłem i zaniosłem pod las
W temacie, w kieracie pracuję w branży warzywnej i czasami jeżdżę widlakiem STILL, fajne wózki ale sa inne wózki lepsze z podłokietnikiem choćby takie co Kupiec ma czym opierać w Hyster-ze z silnkiem 1.6 z turbodziurą zagazowaną
ten ze zdjęcia to na prąd pod prawą ręką podłokietnik z panelem sterowania czyli operowanie tylko palcami a nie całą ręką jak w tych starszych modelach pod lewą też jest składamy podłokietnik cichy, zwinny tylko na czujniki uderzeniowe ale już opanowane
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
kupiec, u nas w robocie też są czujniki uderzeniowe w wózkach Cholerstwo, robię tera w chłodni i najczęściej przy drzwiach na zewnątrz jak jest ciepło para się skrapla i ślisko w pieruny A ja mam do dyspozycji takie wózeczki (w zależności od funkcji): zdjęcia poglądowe