czyli typowe miasto... myślę że w 8l lpg będziesz się miał baaardzo cieżko zmieścić nawet czinkusiem
i jeszcze raz:
WieSiu pisze:wymiana auta ze sprawdzonego diesla na benzyne/lpg niepewna jest bez sensu. Stary diesel jednak jest autem mniej obslugowym i problematycznym niz lpg
spalanie po trasie do 10 litrow lpg
a od niedawna po wymianie reduktora ktory juz mnial nalatane ponad 120000 wychodzi okolo 9litrów ,koszty oprocz ukladu zaplonowego mnie nie dotycza gdyż pracuje w tej branży wiec nie ma problemu z wymianą czego kolwiek
instalacja stag 4 ,wtryskiwacze magic ,reduktor tomasetto alaska troche za slaby do tego silnika ale ogolnie do spokojne jazdy ok.
LPG to odpad przy produkcji beny
Można będzie się spodziewać także podwyżki pozostałych paliw
Na razie o tym nie mówią bo był by hałas
Po kolei to zrobią - na bank
Jamszoł, i tak by to zrobili i tak to jak pisałem mega źródło dochodów wiec nie zrezygnują z tego i będą doić kierowców i czy LPG PB ON wszyscy jedziemy na tym samym wózku
Przesadzacie a dziennikarzyny jak zwykle robią nadwymiarowy szun - ruscy nie mogą się za bardzo zagalopować z podwyżkami gazu bo w ten sposób staną się mniej konkurencyjni względem lpg z zachodu i tym samym stracą odbiorców - to tak jakby sobie sami w stopę strzelili
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"