Test prędkości połączenia
Moderator: Moderatorzy
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
cidzej, spoko. Aktualnie ten modem cisco od UPC daje taką szybkość
Więc myślę że bez problemów da się to odpowiednio podzielić żeby lapek też miał sprawnego neta 
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
-
Kudłaty_EZG
thomas77, mylisz sie... płacisz za nolimit czyli ile wydoli linia
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
thomas77
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Poza tym test przeprowadzałeś na jakimś tam serwerze , który też był jakoś obciążony i też ma jakieś tam prędkości wy/we
Jesteś w Netii i prędkość powinieneś sprawdzić wewnątrz a nie na zewnątrz
A tak to przetestowałeś prędkość połączenia między serwerem na którym jest stronka testowa i serwera Neti .
Oba serwery pewnie nieźle obciążone
Jesteś w Netii i prędkość powinieneś sprawdzić wewnątrz a nie na zewnątrz
A tak to przetestowałeś prędkość połączenia między serwerem na którym jest stronka testowa i serwera Neti .
Oba serwery pewnie nieźle obciążone
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
-
Kudłaty_EZG
20 w technologii ADSL jest osiągane rzadko osiągane bo to właściwie max na jaki ta technologia pozwala (teoretycznie bodaj 24 ale tego żaden dostawca nie oferuje)
jesli chciałbyś mieć te 12 jak mówisz to do centrali lub DSLAMu max 2-3km przy kablach przyzwoitej jakości- mowa oczywi sciu o linii szynchronizowanej na przyzwoitych warunkach tak aby było stabilnie
sprzedawałem trochę neostrade i uwierz mi że największą zmorą handlowaca w tej kwestii jest BMT.... brak możliwości technicznych,
jesli chciałbyś mieć te 12 jak mówisz to do centrali lub DSLAMu max 2-3km przy kablach przyzwoitej jakości- mowa oczywi sciu o linii szynchronizowanej na przyzwoitych warunkach tak aby było stabilnie
sprzedawałem trochę neostrade i uwierz mi że największą zmorą handlowaca w tej kwestii jest BMT.... brak możliwości technicznych,
Ostatnio zmieniony 03 lis 2012, 18:40 przez Kudłaty_EZG, łącznie zmieniany 1 raz.
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.