Kupujący nie jest w stanie niczego zauważyc
Przecie nikt nie sprawdza jakimś rendgenem - nik nie będzie rozpiżać samochodu go gołego
Wątpie , żeby ktokolwiek zauważył , że ten wóz był robiony z trzech
Moderator: Moderatorzy
No Pany - proszę Was...nie usprawiedliwiajcie takich praktyk tym, że to pokaz "fachowej" naprawy...trochę daleko tu do fachowości!darcun4 pisze:W wolnym tłumaczeniu, temat fotoreportażu brzmi " Przywrócenie Skody......." i faktycznie możesz mieć rację.mnie tez to bardziej wyglada na popisowa robote jak prawidlowo naprawiac auto niz fotoreportaz z rzezby
A ja myślę, że przesadzasz. Gdyby ta naprawa była zrobiona na zasadzie 2 kilo bandaża + 6 kilo żywicy + 15 kilo szpachlówki to bym się zgodził, że jest to walenie w ch.... a. To co widziałem na zdjęciach (a pozwoliłem sobie zerknąć na oryginalny ruski serwer) i czytałem w komentarzach (tak, zamiast angielsko to jestem rusko języczny) pozwolę sobie napisać, że gorsze chałtury widywałem na własne oczy robione przez blacharzy mających podpisane umowy z ubezpieczycielami.Jarek_Jarecki pisze:trochę daleko tu do fachowości!
proszę o wskazanie, co zostało zrobione źle na podstawie widocznych zdjęć.Jarek_Jarecki pisze:No Pany - proszę Was...nie usprawiedliwiajcie takich praktyk tym, że to pokaz "fachowej" naprawy...trochę daleko tu do fachowości!