tylko musisz zmienic akcent i nastawienie do wawy .... wy krakusy dalej nie mozecie uwierzyć, że stolica jest w centralnej polsce sfiksowaliscie i to ma przełożenie na rzeczywistość http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425, ... Czolka3Img
cidzej, mylisz sie.. 80% jak wy to mówicie krakusów cieszy sie że tak jest.. po za tym kto by chciał żeby małolaty po stolicy z maczetami biegały... haha
i przepraszam bardzo ale ja nic nie mam do warszawiaków i ani raz tak do was nie powiedziałem.. dla mnie to nie ma znaczenia z kąt kto jest .. popiliśmy pogadali i jest gitara
pracuje i place podatki w warszawie wiec ze mnie zawsze bedzie wiekszy warszawiak, nawet mieszkajac w sochaczewie, niz tych wszystkich TK, PO, DW, LU, ST itd.
zreszta jakby popatrzyl na to ile godz. na dobe spedzam w warszawie i poza nia to jednak w warszawie wiecej
sory Arek ale zwrocilem juz na zlocie kolegom uwage, ze z tymi warszawiakami bo przeginaja. my nie zaczynalismy co drugiej wypowiedzi od zwrotu "ty z torunia", "ty z wałbrzyszewa", "ty z wrocławia" ....
doszlo do lekkich przegiec ale dajmy temu pokoj. grunt, ze na zlociE byla atencja
Słoiki są wszędzie. I w sumie Wrocław to jeden wielki słoik. Podobno dopiero 3 pokolenie może się uważać za pełnoprawnego Wrocławianina... a z tym to jeszcze ciężko.