NIEBAWEM FOTKI
Jakie najciekawsze auta prowadziliście ?
Moderator: Moderatorzy
-
MARKKO
-
eta
-
Vieczur
-
Vieczur
osobiscie nie prowadzilem ale spedzilem w nim caly dzien jako pasazer... 200 konne BMW 730i ... wczoraj z kumplami wybralismy sie tym do Sępólna, potem do Malborka, potem do Sopotu, Gdańska i spowrotem do Bydgoszczy... nie powiem ale co BMW to BMW... do 100 km/h 8 sekund... no i rozpedza sie do 250 km/h... a uwierzcie mi ze to naprawde trwa moment...
Kto byl na zlocie ten wie jak wyglada pas koronowski... tam wiec w jego polowie mielismy juz na budzikach 200 km/h 
-
emceha
-
Nanom 1
kiedys prowadziłem RENAULT 19 WILLIAMS coupe z 1992/3 /kumpla fura/ (nowsza wersja
światła, deska itd) na niemicekiej autostradzie 240 max
miał chyba przeroboiny wydech (długa rura jakies 8 moze 10 cm średnicy przez cały samochód +strumiennica w miejscu kata. żadnego tłumika nic!!! taki chałas ze szkoda pisac. masa mała jakies niecałą tone tak ze smigał az miło
i chyba cos z elektroniką robił ale tego niewiem.
-
Nanom 1
a i jeszcze bym zapomniał kiedys jechałem (jako pasazer)AUDI V8 duzzzza fura ....ale wypas.......
........miejsca z przodu tyle co w moim pokoju
//przyspiezenie->niewiem
> znajomego fura-> z tego co mówił to jakies 17L/100km po miescie czy jakos tak..... tak ze nie przyspieszał za bardzo pozatym krótki odcinek trasy jechałem/
-
Vieczur
-
tomi
Panowie jutro będę miał okazję przejechać się prawdziwą terenówką. Dostałem się do półfinału konkursu Mistrz 4x4 organizowanego przez Auto Świat. Ciekawe jak mi pójdzie, ale najważniejsze to dobra zabawa. Trzymajcie za mnie kciuki. A ty są szczegóły tego konkursu kliknij
-
Vieczur
wczoraj mialem okazje wsiasc za kolko vectry 2.0 16V o mocy 136KM ... to autko idzie na moje juz w wystarczajaco dobrym tempie.... ehh hehe kolega nawet nie mial nic przeciwko gdy przypalilem kapcie ... ale przeguby zostaly nienaruszone
wtajemniczeni wiedza o co chodzi 
dzis chyba bede mial okazje poprowadzic omegę 2,5 v6 o mocy 174 KM ... zdam relacje jak bedzie ciekawie
dzis chyba bede mial okazje poprowadzic omegę 2,5 v6 o mocy 174 KM ... zdam relacje jak bedzie ciekawie
-
Vieczur
no i przejechalem sie ta fura... wrazenia ?? nie pytajcie... ZAJEBISCIE !!! komfort jazdy niebiański a przyspieszenie jakie daje 2,5 V6 jest poprostu obłędne... super jechalo mi sie tym autkiem... no i praca silnika tak dopieszcza ucho ze az nie chce sie go gasic
jedyna wada to spalanie
na trasie ok 11 litrow
no ale w koncu taki silnik w omedze ktora wcale nie malo wazy to trzeba sie liczyc ze spalaniem...
tak w ogole to autko jest na sprzedaz
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1614163
tak w ogole to autko jest na sprzedaz
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1614163