Piękna budowla ,robi wielkie wrażenie pstryknąłem fotke tego mostu ale niemożliwe było objęcie całego na fotce widać tylko mały kawałek
Mój ESSI miał przyjemność mknąć tym Mostem super wrażenie
Załączniki
Ostatnio zmieniony 10 lut 2006, 09:45 przez ELpYndoL, łącznie zmieniany 1 raz.
Fotka odświeżona A jest to most na obwodnicy LONDYNU nad TAMIZˇ Wjedną strone jedzie sie tunelem pod Tamizą a w drugą Właśnie TYM Mostem
Widok na żywo jest oszałamiający
heh czyli jednak to jest most ktory rowniez mialem okazje poogladac na zywo Niestety przejechac nim nie mialem okazji...ale za to tunele pod Tamiza nie sa mi obce...fajnie wszystko wyglada na ekranie nawigacji...strzałeczka nagle znika pod woda
Ja tez bedac w Portugali mialem okazje przejechac sie nawet pare razy podobnym mostem, tylko ze ten ktorym ja jechalem z tego co sie orientuje jest drugim pod wzgledem wielkosci na Swiecie Wrazenia niesamowite, kto nie przejezdzal ten nie wie
Ja wrzucę fotki mostów z Roterdamu (jak tylko kumpel je wkońcu wypali na płytkę). Może nie sa tak wielkie ale sama architektura zapiera dech w piersiach
Patryk pisze:Ja tez bedac w Portugali mialem okazje przejechac sie nawet pare razy podobnym mostem, tylko ze ten ktorym ja jechalem z tego co sie orientuje jest drugim pod wzgledem wielkosci na Swiecie Wrazenia niesamowite, kto nie przejezdzal ten nie wie
A ja podeśle wam zdjątko rodzimego mostu.
Może nie jest najlepsze technicznie ale to aparat telefoniczny i zdjęcie robiłem przez przednią szybę trzymając rękę u góry kierownicy.Nawet widać ogrzewanie przedniej szyby.
NO I GDZIE TO JEST ?
Chyba przejezdzalem kiedys tym albopodobnym mostem ale gdzie to bylo dokladnie nie pamietam (tak mi gdzies po glowie chodzi ze to w okolicy Wroclawia ale moge sie mylic)