Tak to wygląda
A czy ktos testowal i podłączał by h4 świeciło tez na długich, bo nie ma tutaj podłączenia do jednego żarnika i mysle czy by nie dodać by mocniej swiecily tylko nie wiem jak z obciążeniem i jakością czy jednak by za duzo obciążało
Oby, bo ubezpieczona byla, ale cyrk mam z dpd, od wtorku czekalem na kuriera by spisac, dzisiaj przyjechal i brak papierow do protokołu... Pomijajac ile zjadlem nerwow na infolinie, zle wpusane dane, przekierowania po 4-5 razy, obietnice, a kurier nie wiedzial, ze wczoraj miał przyjechać, kolowrotek, ale moze dobrze wyjdzie w końcu
DPD to najgorsza firma kurierska, z żadną inną nie miałem takich przebojów. Ludzie którzy tam pracują są niedorozwinięci umysłowo.
Współczuję , walcz z tymi debilami.
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
Teraz to juz istny cyrk, kurier nie mial w czwartek nawet papierów do zgloszenia... Aż tyle ich wystawia mial przyjechac wczoraj, nie było, dzisiaj w dpd tez olewająco, na poniedzialek zgłoszenie i "prosze dzwonic". Cos czuje, ze trochę się z tym zejdzie, a przesylka ubezpieczona była. No cóż, przynajmniej zderzak zalozony i mozna jeździć, jak w dpd powiedzieli, jak w czw przyjedzie kurier to potem moge robić z zderzakiem co chcę to tyle dobrego