Skąd się biorą Wasze nicki ??
Moderator: Moderatorzy
-
emceha
-
Vieczur
tak w ogole to moglbym miec jeszcze inne nicki... tyle ze Vieczur to moja standardowa ksywa krazaca na osiedlu, wsrod znajomych itp 
ale znajomi mowia jeszcze na mnie:
- Hell Boy (bo kiedys bylem zafascynowany postacia Hell Boya - diabla o poteznej sile, brytyjskiego herosa rodem z komiksow i filmu, i kumple sie smiali ze tez moglbym nim byc
)
- Keller (od postaci Majora Kellera z "Demonow Wojny"... gral go Boguslaw Linda, no i znajomi mowili ze jestem taki sam kozak oraz przywodca w grupie
)
- Koks/Michu/Pudzian (a bo jestem wiekszy od rowiesnikow
)
ale znajomi mowia jeszcze na mnie:
- Hell Boy (bo kiedys bylem zafascynowany postacia Hell Boya - diabla o poteznej sile, brytyjskiego herosa rodem z komiksow i filmu, i kumple sie smiali ze tez moglbym nim byc
- Keller (od postaci Majora Kellera z "Demonow Wojny"... gral go Boguslaw Linda, no i znajomi mowili ze jestem taki sam kozak oraz przywodca w grupie
- Koks/Michu/Pudzian (a bo jestem wiekszy od rowiesnikow
-
emceha
-
Majkel
mnie wszyscy wołają "kowal" lub "mariusz" mimo że mam na imię patryk
kowalów jak psów a mariusz moim zdaniem nie pasuje na nick
jakiś czas temu grałem w wolfensteina enemy territory przez sieć na dosyć wysokim poziomie, grałem pod nickiem "marmo" który wziął się z napisu na przyczepie TIRa:D od tamtego czasu zostało marmo
Profesjonalna kosmetyka samochodowa.
Pranie, usuwanie rys, zabezpieczenie, renowacja, detailing
www.car-efekt.pl
"Twoje auto, Twoją wizytówką"
www.car-efekt.pl
widzę że mamy kolejnego gracza wolfa:P
Profesjonalna kosmetyka samochodowa.
www.car-efekt.pl
www.car-efekt.pl
-
Tfaruk
-
mikruss
A mój nick sie wziął z...nikąd raz chcialem sie hdzies zarejestrowac i tak jakos wyszlo. W kazdym razie pierwsze litery Mik to od nazwiska Mikołajczyk. Głópio troche bylo wpisac moją ksywe z liceum (choc ja bardzo lubie) Gróóben (tak sie zawsze podpisywalem) a dlaczego tak mówili na mnie hmmm Kiedys na jakims spocie albo zlocie zobaczycie