Dzisiaj jeździłem elektrycznym Mustangiem. Powiem wam zajebiście się jeździło. 5,5s do setki i wciska w fotel. W pewnym momencie gałki oczne wpadły do pustej głowy
Cena ok 300000 zł.
Czekam na jazdę nową wersją co będzie 3,3 s do 100km/h.
Załączniki
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
Nie kupił bym elektryka. Ten model od 0 do 100% ze zwykłego gniazdka ponad 24 godz. Na tych szybkich ładowarkach 4-5 godz. Dla mnie jak już do hybryda.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
Jest spoko, wszystko fajnie, zero emisji itd. Tylko dlaczego nazwali go Mustang?
Jest tyle modeli starych i obecnych, a Ford musiał za przeproszeniem, zjebać tak wizerunek legendarnego Mustanga. Chyba poszli za Mitsubishi, które dla swojego suva wzięło nazwę od sportowego coupe Eclipse.
Dlatego mustang bo nowa nazwa by się nie przyjęła. Ludzie nie kupili by Forada (np) EX czy Elektra albo WDJQTEO - E.
A tak to mustang jest znana nazwą i chwytliwą.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Ja nie chwytam
Ale suv uratował porsche to już mnie nic nie zdziwi.
Rewolucja powinna iść że zmniejszem masy, zmniejszeniem aut, elektryki na miasto jeśli już. Wodór poza miasto.
No i brakuje stacji odnawiania aut. Oddajesz auto i wyjeżdżasz jak nowym z gwarancją. To by była już jakas ekologia. Daleko nam do Kuby, że starocie się nie marnują.