Dawno nie odkurzany przez nikogo,ale ciekawy temacik więc się dopiszę
U mnie poza "serię" jest głównie audio,inwestowałem w sprzęt bo nie byłem pewny co do przyszłości mojego Essa (miał iść na handel), a sprzęcik łatwo zamontować do nowej furmanki

Ale okazało się że Ess zostaje
1)Odtwarzacz: Kenwood KDC-308 (dośc archaiczny,ale mam sentyment do marki)
2)Wzmacniacz: Blaupunkt GTA2 Special Edition
3)Odseparowany zestaw przedni BOSE ze zwrotnicami średnio i wysokotonowymi(2x13cm w drzwiach jako średnicówki i tweetki-narazie niestety luzem,ale chciałbym żeby wylądowały w słupkach,ale narazie nie mam pomysłu jak to zrobić)
4)SKrzynia basowa JL-Audio (głośnik ø38 cm,z niemiec,nie znam specyfikacji)
Skrzynia basowa firmy Powerton na głośniku Sony X-plod Xs L102P5S
5)Komplet okablowania (nie będę się rozpisywał bo to standardowy,grube przewody,bezpieczniki i kondensator elektrolityczny)
To tyle co do grania
Poza tym w autku założyłem:
-chromowaną końcówkę wydechu (już wygląda bardziej jak karbonowa od sadzy ze spalin,niestety

)
-żarówki reflektorów przednich Philips "Night Guide"-niebieskie (są super,tylko ciężko było znaleźć H-4)
-wymieniony akumulator na "większy" (55Ah)
-trzecie światło stopu "Hella"
-pomalowane bębny na czerwono
-białe kierunkowskazy przednie
-alufelgi MiM 15"/6,5" z oponami Continental Winter Contact II 195/55/15
-autoalarm FIGHTER LF-Q038A (czjuniki ruchu, czujnik wstrząsowy, odcięcie zapłonu no i co naważniejsze: upragnione otwieranie i zamykanie Essia z pilota

)
-niebieskie podświetlenie zegarów
Reszta w planach,ale brak czasu

-dokończenie blacharki (tylna klapa)
-kompletny bodykit (progi, zderzaki, przeróbka maski, spojlerek na klapę lub "daszek" nad
tylną szybę)
-końcowy wydech (jeszcze się nie zdecydowałem na model - może coś doradzicie "?" )
Zapomniałem jeszcze dodać że zmodyfikowałem te tuningowe dziury w progach, podłodze od strony pasażera i podłużnicy nad tłumikiem (ja je miałem w standardzie jak kupiłem 15-letniego Essa, część z was na pewno też jest szczęśliwymi posiadaczamia takowych) w taki sposów że wypełniłem je blachą