JAKIE AUTO DO 50000zł
Moderator: Moderatorzy
-
ELpYndoL
-
ELpYndoL
-
SlaVkoEg
-
ELpYndoL
NO i nie bedzie NISSANA
potwierdziły sie opinie o jego awaryjności i dotego w ŁODZI Diler nissana sie Zawiną
Wiec zukamy dalej
Wczoraj byliśmy u Citroena i mojej matce bardzo spodobał sie Citroen C3 oczywiscie 1.4HDI .
Tak sobie teraz przeglądam opinie o tym Autku z tym silnikiem i sa nawet Bardzo pochlebne .Mielismy tez jazde testową i też jestem pod wrażeniem CICHY ,ELASTYCZNY i ZRYWNY a ma tylko 70KM .co prawda jazda miała dystans tylko 12kilosów ale po miescie dało sie juz zauwazyc jego zalety .
CO SˇDZICIE na temat tego Autka moze ktos u WAS w rodzinie pomyka takim ?
A dodam ze cena jaką wstepnie ustaliliśmy to 46.000zł za Full wersje .
Wiec zukamy dalej
Tak sobie teraz przeglądam opinie o tym Autku z tym silnikiem i sa nawet Bardzo pochlebne .Mielismy tez jazde testową i też jestem pod wrażeniem CICHY ,ELASTYCZNY i ZRYWNY a ma tylko 70KM .co prawda jazda miała dystans tylko 12kilosów ale po miescie dało sie juz zauwazyc jego zalety .
CO SˇDZICIE na temat tego Autka moze ktos u WAS w rodzinie pomyka takim ?
A dodam ze cena jaką wstepnie ustaliliśmy to 46.000zł za Full wersje .
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Yanek, ja co do cytryn nie mam zaufania ale to dość subiektywne. Mój wujek ma xsare i dotąd nic nie nawaliło. Ale co do autek to zobaczcie sobie CEE`da od KIA. wiem, że to korean ale na byle gówno nie daliby 7 lat gwarancji!
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
-
tomi
Ogólnie c3 ma opinie samochodu niezawodnego. Silniczek do jazdy po mieście jest wystarczająco zrywny, jedynie może mu brakować mocy na trasie. Osobiście pierwsza wersja c3 stylistycznie nie podobała mi się. Obecny model jest zdecydowanie ładniejszy. Jednak bardziej mi się podoba peugeocik 207, może, dlatego że miałem 206.