Viking, no, ja tego co piszesz jeszcze w tak tragicznym stopniu nie zauwazylem. Popatrz na liste klubowiczow, caly czas jest to podobna ilosc jak zawsze

Wiec wcale nas wiecej nie ma. Moze minimalnie wiecej. Moze moderatorom rzeczywiscie czasem brakuje mocy zeby uporzadkowac pewne sprawy, ale nie jest jeszcze tak zle. Temat dla pijanych to moze troche glupia rzecz,ale lepiej zeby sobie pisali tam,niz gdzie indziej

Przyznam ze na shoutboxie tez wiele o tym pisza, ale coz... Jedyn to przeszkadza (jak Tobie) inni maja to zupelnie gdzies (jak ja, bo narazie nie jest to przesada, zwlaszcza ze coraz mniej sie pisze o piciu

)
Zglaszac posty ktore sa nie na miejscu moderatorom i administratorom moze kazdy z nas. Jest taka ikonka z wykrzyknikiem przy kazdym z postow. Uwierz mi ze jak ktos zglosi taki post,to nie przechodzia moderatorzy obojetnie obok tego. I to jakie to forum bedzie zalezy od NAS i od decyzji moderatorow. Ja nie widze problemu zeby kazdy kto nie jest moderatorem pomogl w moderowaniu uzwajac wlasnie tej ikonki.
Powiedz mi Viking, bo ja tak bardzo nie szukalem, czy znalazles forum o lepszej atmosferze niz tutuj ? Jak tak,to chetnie poznam to forum. No i moze powiesz tak na prawde kto Cie urazil ???
A co do kultury,to nie zauwazylem zeby klubowiczom brakowalo kultury, wiadomo, pojawiaja sie ludzie ktorym jej brak,ale nie sa to klubowicze, a latwo zauwazyc,ze glownie klubowicze tworza to forum.
Ja nie mam nic wiecej do napsiania, jedynie mimo tego,ze w tym temacie duzo bylo milego na temat forum, to zdanie jakie masz Viking o tym forum przycmiewa mi wszystko co milego tutaj przeczytalem.... Glownie dlatego ze jestes tutaj od dawna.
zakonczmy wiec tymi slowami temat, raszta na privie albo w innym temacie.