Bo zdziwiło mnie to, że są elektryczne lusterka i podgrzewana przednia szyba (super sprawa, ciekawe czy działa
 Bo zdziwiło mnie to, że są elektryczne lusterka i podgrzewana przednia szyba (super sprawa, ciekawe czy działa  ), a nie ma centralnego zamka
 ), a nie ma centralnego zamka 
Moderator: Moderatorzy
Spoko Lukas na HGT jestem nakręcony już od dawna i nic tego nie zmieniLukas pisze:klysek1, tylko Ty pamietaj ze masz kupic HGT, bo jeszcze Ci ten RS za bardzo sie spodoba...
 RS jest kupiony na spółe z kumpem jako samochód na wakacje i po wakacjach albo kumpel mi go spłaca albo idzie na sprzedaż
 RS jest kupiony na spółe z kumpem jako samochód na wakacje i po wakacjach albo kumpel mi go spłaca albo idzie na sprzedaż  W tej chwili nie mam wystarczających funduszy na HGT, a muszę czymś jeździć, trafiła się dobra fura z dobrego źródła więc kupiliśmy
 W tej chwili nie mam wystarczających funduszy na HGT, a muszę czymś jeździć, trafiła się dobra fura z dobrego źródła więc kupiliśmy 
 Bo patrząc po zdjęciach to poduchy napewno nie ma i moge Ci to w 100% potwierdzić
 Bo patrząc po zdjęciach to poduchy napewno nie ma i moge Ci to w 100% potwierdzić  A kontrolka powinna być, chociaż nie koniecznie. Może wogóle nie miał poduchy? A może miał ale koleś montując sportową kiere odłączył kontrolke, żeby mu po oczach nie dawała?
 A kontrolka powinna być, chociaż nie koniecznie. Może wogóle nie miał poduchy? A może miał ale koleś montując sportową kiere odłączył kontrolke, żeby mu po oczach nie dawała?
Wiem, że niema poduchy i pytam się w tym temacie jak sprawdzić czy była fabrycznieWuerte pisze:kontrolki czy poduchy?Bo patrząc po zdjęciach to poduchy napewno nie ma i moge Ci to w 100% potwierdzić
A kontrolka powinna być, chociaż nie koniecznie. Może wogóle nie miał poduchy? A może miał ale koleś montując sportową kiere odłączył kontrolke, żeby mu po oczach nie dawała?
 Kontrolka od poduchy sie nie świeci - stąd nie wiem czy w ogóle jest
 Kontrolka od poduchy sie nie świeci - stąd nie wiem czy w ogóle jest  Jak sprawdzić czy jest ta kontrolka
 Jak sprawdzić czy jest ta kontrolka  W którym powinna być miejscu
 W którym powinna być miejscu  Jaki ma kolor (w Bravie jest czerwona)
 Jaki ma kolor (w Bravie jest czerwona)