co to takiego
Moderator: Moderatorzy
co to takiego
tak jak w temacie odkąd mam Essiego ta wtyczka sobie dynda a mnie ciekawi gdzie mam ją podłączyć. macie jekieś sugestie?
niby działa bez tego ale chciałbym wiedzieć skąd to wypadło
niby działa bez tego ale chciałbym wiedzieć skąd to wypadło
- Załączniki
-
- i tak
- wtyczka.jpg (231.96 KiB) Przejrzano 5012 razy
-
- wygląda to tak
- wtyczka 2.jpg (237.34 KiB) Przejrzano 5013 razy
przy uzyciu ostrego noża obetnij i po sprawie;p
Profesjonalna kosmetyka samochodowa.
Pranie, usuwanie rys, zabezpieczenie, renowacja, detailing
www.car-efekt.pl
"Twoje auto, Twoją wizytówką"
Pranie, usuwanie rys, zabezpieczenie, renowacja, detailing
www.car-efekt.pl
"Twoje auto, Twoją wizytówką"
w mkv 1.6 efi 105km na 100% to przewód od czujnika temperatury pokazujacego temp. na deske ale u ciebie pewnie jest on podłaczony inną wtyczką pewnie dwu pinową a ta co sobie wisi to okablowanie nie spelniajace w takim wypadku zadnej roli bo wiązki sa uniwersalne i nie płynie tam zadne napiecie! U mnie taka sytuacja jest z czujnikiem wentylatora dochodza dwie wtyczki jedna to ta ktora załacza went. w moim silniku a druga to od silnika 16v i sobie wisi i dynda 
ps. ford tak ma!

ps. ford tak ma!

- cidzej
- Pojemność: 1400
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Cabrio
Panowie dopisujecie historie. ten typ tak ma: nawet w CLX ghia wisza sobie jakies wtyczki, bo okablowanie jest uniwerslane no i to co bylo w 1.6 16v ghia na wyposażeniu nie musialo byc w 1.4 ghia
a nawet 1.4 ghia na anglie roznila sie od 1.4 ghia na bułgarię 
ta wtyczka jest stosowana w przypadku silnikow CVH i HCS. w Zeta/Zetec jest dwupinowa, ktora dla odmiany w moim 1.4 CVH na dynda i nie jest do niczego podpieta

ta wtyczka jest stosowana w przypadku silnikow CVH i HCS. w Zeta/Zetec jest dwupinowa, ktora dla odmiany w moim 1.4 CVH na dynda i nie jest do niczego podpieta
- robertford
- Kontakt: