Yagr to zlepek dwóch pierwszych liter nazwiska i imienia+transformacja J w Y. Ma też drugi rodowód związany z moim wykształconym zawodem. (yagr≈jager≈myśliwy»proste skojarzenie to leśnik
Skąd się biorą Wasze nicki ??
Moderator: Moderatorzy
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Ja już to kiedyś tłumaczyłem ale nie w tym temacie więc...
Yagr to zlepek dwóch pierwszych liter nazwiska i imienia+transformacja J w Y. Ma też drugi rodowód związany z moim wykształconym zawodem. (yagr≈jager≈myśliwy»proste skojarzenie to leśnik
)
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
-
Rafi
-
neon4u
NEON - kiedyś bawiłem się elektryką i jak poszedł mi prąd po łapie to nazwali mnie Neon ( podobno podobnie zaświeciłem
). głupie ale prawdziwe
. a 4u to z angielskiego FOR YOU. Czyli Neon dla Ciebie....
Boziu co za los .....................
Boziu co za los .....................
Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 21:20 przez neon4u, łącznie zmieniany 1 raz.
elektryka prąd nie tykaneon4u pisze:kiedyś bawiłem się elektryką i jak poszedł mi prąd po łapie to nazwali mnie Neon
A mój nick? Głównie na wykładach z pedagogiki resocjalizacyjnej było bardzo nuuudno, więc jak już się tam zjawiałem to zawsze pisałem swoje pierwsze i ostatnie opowiadanie którego głównym bohaterem był właśnie morgon. Ten nick nie wywodzi się z niczego, po prostu pewnego nudnego dnia narodził się w mojej głowie
-
emceha
-
knoxville
-
Andy2004