W to napewno nie uwierze jamszoł .... jakbyś napisał że na 2 biegu przy 30km/h to by realniej wyglądałojamszoł pisze:Napewno jadąc 30 km/h na 3 biegu gdy wdepniemy to koła piszczą

Moderator: Moderatorzy
Oj, Jurek, Jurek.... jak mokry asfalt to nawet mój mieli przy redukcji z 3 na 2jamszoł pisze:A jak trochę mokry asfalt to dopiero jest efekt
Buahahahaha teraz ja się uśmiałemjamszoł pisze:Napewno jadąc 30 km/h na 3 biegu gdy wdepniemy to koła piszczą
Zalezy co rozumiemy przez pojęcie "niskoobrotowe". Jeżeli to że krzywa momentu i mocy jest najwyższa w przedziale od 4500 do 5500 tys. obr/min to to jest średnio nisko obrtowy silnikbielu pisze:wiem ze silniki forda sa nisko obrotowe
Nie ruszaj KuRowSKi bo mozesz więcej zaszkodzic niż polepszyćKuRowSKi pisze:Odchudzał ktoś w 1,4 koło zamachowe i czy to cosik polepsza?
jest tak samo a nawet krzywa mocy jest bardziej stroma od 16v a max moment przypada w wyższych obrotachemceha pisze:Nie wiem jak to jest z silnikami 8 zaworowymi bo nie znam wykresu mocy i momentu ale nie sądzę żeby było inaczej![]()
to jest "oczywista-oczywistość "Yagr pisze: powiedziałbym że bliżej im do japońców, które raczej "wolnoobrotowe" nie są (oczywiście wyłączając wyjątki)