Body kit?? cosworth??
Moderator: Moderatorzy
heh nom cossa to juz wogole full wypasmikruss pisze:cossa pod tym wzgledem jest duzo lepsza ale tez czesci w ogole do niej nie ma u nas

http://www.moto.sklep.pl/index.php?modu ... nik=207736
heh dawno mnie tu nie było ale to spowodowane małym wypadem poza granice...z racji sponsoringu czyli sporej kasy na auto
(głupi to ma szczęsie jednak
)...no i oczywiście jak któryś z Was wspomniał zakończyło sie na wiekszych palnach i na razie rozplaszczyłem ranty na nadkolach i wygładziłem boki...Esem już nie jeżdze od kilku dni bo przed blokiem stoi piękne czarne e38
...ale nic straconego jak byłem po auto odwiedziłem pare ciekawych zakładów i sklepów...są takie boczki jak ja chciałem dać koszt samych tych boczków to około 1500zł jest to oczywiście jakieś wlukno podobne do tego z czego robią zdezaki to łamliwe jednak podobno dużo mocniejsze i bardziej elastycznie...robi sie to tak że najpierw matownie karoseri chociaż podobno najlepiej do blachy potem na silikonach czy czymś tego typu się to klei i przykręca lub nituje a na koniec w środek daje się specjalną piankę mająca na celu wzmocnic to i wytłumic, i oczywiście wymodelować czy wykończyć krawedzie itp wiadomo...ale jak zawsze problem techniczny...dystanse musiałyby mieć co najmniej 5 co i do tego szeroka falga bo dochodzi po 10 cm z kazdej strony o przodzie już nie mówię bo tu dystanse nie pomogą bo wiadome zero skretu albo przeróbka całej przedniego napędu w sensie dłuższej wajchy i cos tam jeszce nie pamiętam dokładnie ale sam bym sie tego nie podjął chociaz lubie wyzwania
ostatecznie kozacko wygladałoby to jakbym zostawieł same szersze nadkola bo przód węższy a tył szerszy ale to z kolei odbiłoby się na biezpieczeństwie jazdy ocztwiście przy wiekszych predkościach w zakrętach...ale nic straconego
odkładam wiec ten "projekt" na przyszłosć bo puki co Esem jeździ moja dziewczyna i pewnie szybko nie zmieni fury
ja tym czasem powoli zaczynam przystosowywać buńke do siebie wiec na poczatek idze środek oczywiście jasno beżowa skóra a ze to bmw to myśle ze tak na spokojnei to z pół roku bede sie meczył z tapicerkami bo ciężko sie rozkłada a jeszce ciężej to wszystko dopasowac...z ciekawostek moge napisać ze ostatnio ścigałem sie z kumplem który ma crx tego zwykłego tam jest chyba 130 kobyłek czy coś koło tego to żadna rewelacja jak dla mnei chociaz kiedyć mi sie te auta podobały i w sumie dalej sa fajne...bez większych problemów siedziałem mu na dupie a tak od 90 do 140 to ta hondzina słabiutko z buta daje a dodam ze silnik tam ma igłe i dba o niego także ja tam nie nażekałem na Esa no moze na poczatku zanim wymieniłem sonde i pompke paliwa...swoją droga szczerze powiem ze to auto było zalane i czasem komp świrował i dalej to robi podczas jazdy spzręgiełko zapłon off 3-4 sekundy kluczyk na pozycje na jakiej jest po odpaleniu auta i silnik jakby sam odpalał bez rozruchu kluczykiem auto dostawało takiego kopa że bez eteru szedł jak burza a spalanie większe o około 2 litry na 100...z ciekawości ..z tyłu maci epewnie bebny?? bo ja mam wszystkie tarsze wentylowane...Esio w oole jakiś dziwny był albo ktoś coś kombinował alo nie wiem wiem tyle ze był zalany i bity w tył co wyjaśniałoby niezgnite nadkola...
od samego poczatku chodził bardzo dobzre przy redukcji na 3 przy 120 nie raz szczelało ogniem co oczywiście wieczorem miażdzyło system
No trochę sie rozpisałem
ale mam sentyment do tego auta
za 2 tygodnie idzie do malowania błękit i zakładam loteczke z alu na klapę no i czarne lexusy do tyłu i srebrne z ringanmi do przodu bo leżą w piwnicy już dobre 2 miechy ale to po malowaniu
(naszczęscie koszta malowani mnie juz nie dotyczą a wygląda paskudnie troche szpachli trochę podkałdu:) )
Także temat moze nie do kosza ale gdzies głeboko do szafy bo licze że jeszcze coś będe działał (chociaż sam już w to wątpie
)
P.S. jakby co to taki połatany z napisami białymi na oponach albo błekitny to był mój
Pozdro

No trochę sie rozpisałem

Także temat moze nie do kosza ale gdzies głeboko do szafy bo licze że jeszcze coś będe działał (chociaż sam już w to wątpie

P.S. jakby co to taki połatany z napisami białymi na oponach albo błekitny to był mój