folder z nowym focusem czyli takie MK X
Żeby było śmieszniej to umówiłem się w Fordzie na jazdę nowym ST jak tylko będą mieli i w ogóle im nie ściemniałem, że chcę kupić powiedziałem po prostu, że chcę obejrzeć bo mam starego RS i odpowiedzieli mi, nie ma problemu tylko musi jeden klient ich odwiedzić bo tylko jedną sztukę sprzedali i wtedy do mnie zadzwonią. Zobaczymy czy zadzwonią, pewnie ściemniali.
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
-
emceha
Całkiem mozliwe że zadzwonią. Jeżeli mają takie podejście jak w salonie AUDI w Bielsku Białej to zadzwonią
Kumpel był kiedys przejazdem w Bielsku i wstąpił do salonu. Ot tak pierdolnoł że chciał by obejżec na żywo R8 i te wieśki ściagnęły tą R8 w 2 tygodnie gdzieś z innego salonu w PL i zadzwonili do niego że jest już i jak chce to może przyjechac na jazdę próbną 
Mi sprawdzili czy nigdzie takiego nie mają w jakimś salonie ale nie było więc kazali poczekać aż ściągną klienta i się odezwą ale po sprzedawcy wiedziałem że chętnie by sam tym ST polatał powiedział mi też, że jak go mieli u siebie to tak nim jeździli że musieli skrzynię naprawiać. Tak sobie od serca pogadaliśmy widać swój na swego trafił.
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
-
Tfaruk