Uwierz na głównych nie jest lepiejuroki poruszania się drogami nie-głównymi
co was irytuje na drogach??
Moderator: Moderatorzy
dziury, doły, wyrwy, wykopy, koleiny,uskoki,leje jak po bombie, sfałdowania asfaltu, stojąca woda w kałużach bo żaden idiota nie pomyśli nad systemem przeciw burzowym, znaki typu ubytki nawierzchni na odcinku 5km, progi zwalniające o które zaczepiam spodem, wystające studzienki, zapadnięte studzienki, łatanie tego całego szajsu grysikiem, syf na drodze (wystarczy lekka rosa i całe auto brudne), złe oznakowanie, brak namalowanych pasów, i to ze muszę kurna przez stan tych i ścieżek bo drogami tego nazwać nie można znowu wymieniać wahacze, już mnie ostatnio szlag trafia po prostu można kola pourywać a te głąby ze służb drogowych i tak mają to w D....

ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
-
KrecikSzczecin
-
Rafi
-
jaras231
a mnie ostatnio wkurzył facet jadący za mna jakimś dostawczakiem
staliśmy na czerwonym w kolejce wskoczyło zielone i gdy juz miałem ruszać to na droge weszło paru pieszych nie ładnie ale ich przepuściłem, przecież nie rozjadę, skutkiem czego światło znów wskoczyło na czerwone mówi sie trudno, a baran który był za mna stanął na pasie obok i cos tam pobrzękiwał w moja stronę! bo nie zdarzył na zielone!
a co do progów to u mnie na osiedlu postawili takie dwa i bez żadnego oznakowania!
czy oni tak mogą>??
staliśmy na czerwonym w kolejce wskoczyło zielone i gdy juz miałem ruszać to na droge weszło paru pieszych nie ładnie ale ich przepuściłem, przecież nie rozjadę, skutkiem czego światło znów wskoczyło na czerwone mówi sie trudno, a baran który był za mna stanął na pasie obok i cos tam pobrzękiwał w moja stronę! bo nie zdarzył na zielone!
a co do progów to u mnie na osiedlu postawili takie dwa i bez żadnego oznakowania!
czy oni tak mogą>??
nonam, racja jak mnie kurw...ą te wszystkie progi krawężniki wysokie jak ceny benzyny podjazdy itd. tak jakby każdy Polak miał auto wysokości co najmniej poloneza
i wkurzyło mnie jeszcze tych trzech idiotów którzy u mnie pod blokiem wmontowali krawężniki przy wjeździe na parking teraz nikt prawie tam nie parkuje bo mało kto ma auto terenowe
i wkurzyło mnie jeszcze tych trzech idiotów którzy u mnie pod blokiem wmontowali krawężniki przy wjeździe na parking teraz nikt prawie tam nie parkuje bo mało kto ma auto terenowe
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
-
deathrider_85
Hehe... dlatego ja tych sprężyn nie założyłemnonam pisze:A mnie wkurzają wysokie progi zwalniające bo się na nich wieszam środkowym tłumikiem