Chciałbym abyśmy podzielili się informacjami na temat swoich nieodłącznych telefonów komórkowych, jakie mamy, mieliśmy i jakie byśmy polecali innym, a na jakie zwracać uwage i nie kupować
Ja używam siemensa i jestem zadowolony poprzednio też miałem siemensa i chyba to już pzwyczajenie następny to też pewnie będzie siemens ale kto to może wiedzieć
Ah ten Yukas. Mały ankieter . Ja póki co noszę SonyEricsona, poprzednio miałem Nokię, Siemensa, Alkatela. nie mam ulubionej marki. kupuje taki jaki mi się podoba i tyle
od kad pamietam mialem nokie.... ale niestety 2 ostatnie mi ukradli najpierw 7650 a nastepnie miesiac pozniej 6230 musialem cos szybko kupic i wladowalem sie w samsunga A400 no co mozna powiedziec da sie z niego dzwonic ale po Nokii 6230 (albo nowszej)zaden telefon juz cie nie dopiesci
Ciesze się, że Wam się podoba ankieta i już myśle nad nastepną
U mnie z kieszeni wystaje obecnie Nokia 8210, jest malutka i ma dla mnie wszystkie potrzebne mi opcje
W swojej karierze miałem już kilkanaście Nokii i na żadnej sie nie zawiodłem
Nie polecam natomiast Nokii 7650 bo bateria trzyma tam zaledwie 2 dni i to jak jest nowa, a ja nie wyłączam telefonu na noc