Nie wiecie przypadkiem gdzie można kupić dokładkę zderzaka do MKV ? Chodzi mi o przód i tył, z tyłu niby mam, ale poprzedni właściciel wyciął w niej dziurę na hak i po wyjęciu go auto będzie wyglądało okropnie. Można to przypasować od jakiegoś innego forda ? Słyszałem kiedyś że na przód podejdzie od foki, ale nie wiem ile w tym prawdy.
MARKKO, widziałem to, ale mnie chodziło raczej o coś takiego jak hokej do np. golfa 3, czarną plastikową listwe, bo tego co jest na tej stronie nie potrafię sobie wyobrazić na samochodzie, a w ciemno kupować nie będę ;P
Co do przodu ci nie pomoge, ale z tyłu jak jest z tyłu dokładka i tylko dziura to włokno szklane i zywica epoksudowa i jedziesz
W poradach masz moj temacik o naprawie zderzaków
Ja coś takiego na Allegro znalazłem. Tylko, że na zdjęciu słabo widać jak, to wygląda w rzeczywistości. Jak byś się chciał pozbyć oryginalnych gumowych dokładek ze swojego zderzaka daj znać na priw. Potrzebuje prawą. Pozdrawiam
deathrider_85 pisze:jak mi zginie to bede wiedzial gdzie szukac
Łukasz czy ja sklerozę mam czy Tobie juz wcześniej zginęła
noam więc tak tyl to taka oryginalna jak masz lub RS look a przód to od laguny golfa mondeo czy ibizy itd ta niebieska z linka to właśnie zender rs look i nadaję się do essa ale do zwyklego bez halogenów i kierunków
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...