bo bym się k**** całkiem powiesił jak by mi jeszcze cos przy tym gazie zdupili
 bo bym się k**** całkiem powiesił jak by mi jeszcze cos przy tym gazie zdupili  
Moderator: Moderatorzy
 ale nie polecam - sam widziałes tą plontaninę kabli u mnie pod maską...
 ale nie polecam - sam widziałes tą plontaninę kabli u mnie pod maską... )  http://www.eko-car.com/
 )  http://www.eko-car.com/

A jak zachecicie to i fajnie bo lubie oszczedzac [oraz "deptac" a to kosztuje]
 A jak zachecicie to i fajnie bo lubie oszczedzac [oraz "deptac" a to kosztuje] 
 a skoro pali 10L/100km (i wiecej) benzyny to naturalny wniosek, ze do gazu jest wrecz stworzony
 a skoro pali 10L/100km (i wiecej) benzyny to naturalny wniosek, ze do gazu jest wrecz stworzony  no i setki tysiecy polskich milosnikow forda nie moga sie mylic
 no i setki tysiecy polskich milosnikow forda nie moga sie mylic 
 jak dobry warsztat to i do maserati (nie wiem jak to sie pisze) v12 dobrze gaz założy, a jak dupowaty to instalke w Lanosie spierd...li (a przeciez 90% lanosow jezdzi na gaz wiec chyba do jasnej ciasnej kazdy warsztat powinien umiec do niego poprawnie zalozyc instalke, ale tak wcale nei jest - mowie na podstawie doswiadczen z moim firmowym lanosem - nikt nim nie chce jezdzic odkad ma gaz - tylko parska, prycha i ciagle hgasnie
 jak dobry warsztat to i do maserati (nie wiem jak to sie pisze) v12 dobrze gaz założy, a jak dupowaty to instalke w Lanosie spierd...li (a przeciez 90% lanosow jezdzi na gaz wiec chyba do jasnej ciasnej kazdy warsztat powinien umiec do niego poprawnie zalozyc instalke, ale tak wcale nei jest - mowie na podstawie doswiadczen z moim firmowym lanosem - nikt nim nie chce jezdzic odkad ma gaz - tylko parska, prycha i ciagle hgasnie  )
 ) możesz napisać jaką dokładnie instalacje masz zamontowaną?
 możesz napisać jaką dokładnie instalacje masz zamontowaną?  

do tego stopnia ma porzadnie zalozona instalke, ze jak byl na przegladzie to kolesie ze stajci diagnostycznej brali od niego namiary na instalatora, bo powiedzieli, ze to jest rzadkosc spotkac tak zalozona instalacje w samochodzie, zeby wszystkie kable byly elegancko w peszlach, ładnie poprowadzone a silniczek chodzil rowno na gazie jak i na benie i to w japoncu, w ktorym nei kazdy warsztat potrafi nawet IV generacje dobrze założyć i zestroić a to jest zwykła II generacja
 do tego stopnia ma porzadnie zalozona instalke, ze jak byl na przegladzie to kolesie ze stajci diagnostycznej brali od niego namiary na instalatora, bo powiedzieli, ze to jest rzadkosc spotkac tak zalozona instalacje w samochodzie, zeby wszystkie kable byly elegancko w peszlach, ładnie poprowadzone a silniczek chodzil rowno na gazie jak i na benie i to w japoncu, w ktorym nei kazdy warsztat potrafi nawet IV generacje dobrze założyć i zestroić a to jest zwykła II generacja 
 powodzenia
 powodzenia 

z tym jest ciężko bo mało który gazol w ogóle wie co to blos - zagadasz o blosie a tu WIELKIE OCZYVen pisze:Czy gazownik który będzie mi ewentualnie zakładał instalke, założy BLOSa jak mu przyniosę i da gwarancje na taką instalacje?
 Ale są wyjątki. Czakram się tym kiedyś bawił. Jakieś rozwiązanie to zwykła II generacja a potem samodzielna wymiana miksera na blosa.
 Ale są wyjątki. Czakram się tym kiedyś bawił. Jakieś rozwiązanie to zwykła II generacja a potem samodzielna wymiana miksera na blosa. a co do warsztatu to
 a co do warsztatu to 

.
 .