Waga silnika z osprzetem
Moderator: Moderatorzy
-
leon267
Waga silnika z osprzetem
Chcialem sie zapytac Was, moi drodzy (
) ile Waszym zdaniem bedzie wazyl silnik od BMW e30 bez skrzyni i skrzynia ? bo mam mozliwosc kupic taki po cenie zlomowej, 100% na chodzie, z auta po dachowaniu, zastanawiam sie czy warto wogole sobie glowe zawracac, i ile moze to wazyc. oczywiscie mowia silnik ma na mysli caly, z osprzetem potrzebym do niego czy chlodnica okablowanie itp itd.... a 100 konny silnik moze sie przydac do czegos

leon267, ja i mój kumpel taki typ silnika z tym że 1,6 razem ze skrzynią przenosiliśmy we dwóch , a z pewnością do strong manów nie należę więc około 150kg jeżeli silnik chodził gdy auto leżało na dachu to szmelc jeżeli nie to może być dobry
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
-
leon267
aha, no to powiedzmy 200 kg. nie wiem czy chodzil na dachu, sadze ze w czasie lotu nie wpadli na to zeby go zgasic
ale moze im zgasl albo wrocil na kola... no ale jezeli palic ma ladnie, bo podobno pali bez problemu to raczej gitara bedzie
a tak moze mi podpowiedzcie, zebym nie zapomnial jak bede sobie go wyciagal, co mam wykrecic jezeli ma on mi chodzic np w innym aucie... bak czy poloski to moze nie ale wiem ze kompa, chlodnice... o czym pamietac zeby nie zostalo w karoserii ?