DZIŚ Sˇ WALENTYNKI

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

ELpYndoL

DZIŚ Sˇ WALENTYNKI

Post autor: ELpYndoL »

I wzwiązku z tym zabrałem dziś mojegoESSIEGO na myjnie :D oczywiście full opcja z woskowaniem :D niestety pogoda nie ta ale co tam :D dostał też nowy zapach :D i myśle że jest zadowolony :D
jerzyk

Post autor: jerzyk »

Teraz tylko czekac jak ci sie odwdzięczy :mrgreen:
Iziek

Post autor: Iziek »

Mój też był w myjni ręcznej... za 20zł czyszczenie wszystkiego z woskowanie karoseri i w srodku... czyszczenie szyb... wszystko co im powiesz to to ci wyczyszcza...
Naprawiłem także w nim Tłumik... bo jeździłem po bocznych uliczkach i są maxymalne koleiny bo tam plugi nie jeżdżą i gdzieś się mi pogioł tłumicz i zaczepy na których wisi...
ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

Odwdzięcze sie codziennie :D

[ Dodano: Pon 14 Lut, 2005 ]
i mam nadzieje że jeszcze długo będziemy na sobie polegać :P
Yukas

Post autor: Yukas »

Ja w swoim Essim dzisiaj nic szczególnego nie zrobiłem, tylko byłem nim u swej dziewczyny i właśnie wróciłem i było nieźle :mrgreen:
Oczywiście zaliczyłem również kilkanaście kolein i muld gdzie zostawiłem ślad podwozia swojego Essiego, ale chyba wszystko jest wporządku, zresztą jutro się okaże :wink:
Krzychu-9

Re: DZIŚ Sˇ WALENTYNKI

Post autor: Krzychu-9 »

Yanek pisze:I wzwiązku z tym zabrałem dziś mojegoESSIEGO na myjnie :D oczywiście full opcja z woskowaniem :D niestety pogoda nie ta ale co tam :D dostał też nowy zapach :D i myśle że jest zadowolony :D
Hee, Hee, :D Fajnie :D

PZDR
Maniurka78

Post autor: Maniurka78 »

U mnie Walentynki ,mniej romantyczne. Jestem chory i co gorsza zaraziłem całą rodzinkę.
Yukas

Post autor: Yukas »

"Maniurka78" tylko nas tu nie zaraź na forum :mrgreen:
ODPOWIEDZ