adapter do lusterek
Moderator: Moderatorzy
adapter do lusterek
poczebuje adapter do lusterek ma moze ktos
albo powie mi gdzie dostane go bo jade niedlugo do polski a niemcy sprzedaja tylko calosc z lusterkami
albo powie mi gdzie dostane go bo jade niedlugo do polski a niemcy sprzedaja tylko calosc z lusterkami
Ostatnio zmieniony 13 mar 2008, 21:09 przez lostlast, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
"pomocy poczebuje cos" ..... ja pierdziu, aleś se zatytułował! następne będzie: "pomocy, jak coś zrobić?" albo: "szukam czegoś, czy ktoś coś o tym czymś wie?" i wszystko jasne...
Jak piszesz nowy temat to dawaj tytuł który mówi konkretnie jaki jest twój problem - tak jak napisałeś to nic z tego nie wiadomo...
Adapter do lusterek możesz dorwać na jakiejś giełdzie. Ewentualnie możesz spróbować dopasować z oryginalnego lusterka a te z kolei kupisz tanio np na Allegro (wątpię czy przy cenie 20-30 zł sprzedawca będzie chciał ci sprzedać sam adapter...)
Jak piszesz nowy temat to dawaj tytuł który mówi konkretnie jaki jest twój problem - tak jak napisałeś to nic z tego nie wiadomo...
Adapter do lusterek możesz dorwać na jakiejś giełdzie. Ewentualnie możesz spróbować dopasować z oryginalnego lusterka a te z kolei kupisz tanio np na Allegro (wątpię czy przy cenie 20-30 zł sprzedawca będzie chciał ci sprzedać sam adapter...)
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !