Którędy na Poznań z Katowic???
Moderator: Moderatorzy
-
emceha
Którędy na Poznań z Katowic???
Poradźcie którędy jechać na Poznań co by się nie wdupić w jakieś przebudowy itp. Planuję przez Wrocław ale może ktoś ma lepsze pomysły??? Z góry dzięki za porady 
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Przez Wrocek sporo nadłożysz... Ja dawniej jeździłem przez Lubliniec, Kluczbork, Kępno, Ostrów Wlkp... JAROCIN
... ale nie wiem jak tam obecnie ta droga wygląda...
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
-
Tanner
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
no ja jechałem w nocy z kierowcą zawodowym (na spocie mówiłem o tym jak jechałem po forda scorpio 2.9 cosword automat na gaz) i jechaliśmy tak -
Gliwice- Lubliniec- Kluczbork- Ostrów wielkopolski- Pleszew- Jarocin- Pozanań czyli jak Yagr
tylko że myśmy jechali o 2 w nocy i ruchu nie było a drogę znał to prowadził jak po sznurku.
Gliwice- Lubliniec- Kluczbork- Ostrów wielkopolski- Pleszew- Jarocin- Pozanań czyli jak Yagr
tylko że myśmy jechali o 2 w nocy i ruchu nie było a drogę znał to prowadził jak po sznurku.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
-
emceha
-
Tfaruk
-
emceha
He he no pewnie że takkupiec pisze:o tak! "giepeesz" jak to Lepper mówił to przy CB wysiada
Jaja były jak we Wrocku przed skrzyżowaniem zagadany z szefową zorientowałem się że mam 2 pasy w lewo i 2 w prawo (przeoczyłem drogowskaz), zwolniłem do 40 km/h na prawym i na szybkensa się zastanawiałem gdzie mam jechać a tu słyszę w radiu " Superb zbieraj się bo ja ciągne 40 ton za sobą i nie chciał bym Ci robić obciachu i Cię wyprzedzać"
Wrocław - Imielin 215km w godzinach mocno wieczornych w 1h 20 minut. Było by szybciej ale Superb spuchł przy 230km/hTfaruk pisze:Do Wrocławia 270 km w trochę ponad 2 godziny