escorcik pali teraz 16 litrów LPG
Moderator: Moderatorzy
- 
				bubus69
escorcik pali teraz 16 litrów LPG
eskorcik pali teraz 16 litrów LPG (dużo) co może być przyczyną  ? 

Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 14:13 przez bubus69, łącznie zmieniany 1 raz.

- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
powtórzę się po raz wtóry: REGULACJA, REGULACJA, REGULACJA.... może być też walnięta sonda, padnięty parownik, przytkane filtry ale większość takich przypadków to REGULACJA!

Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
						ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
bubus69, moze termostat masz walniety i dlatego ci duzo pali wez rano odpal autko i zobacz czy chlodnica sie robi ciepla jesli tak to termostat masz do wymiany,autko nie osiaga odpowiedniej temperatury chodzi na tzw ssaniu i dlatego wiecej pali, nie mówie ze to jest przyczyna na 100 procent bo przyczyn moze byc duzo np parownik do wymiany leje gazem i spala silnik wiecej

- 
				Tfaruk
- 
				dre$uXR3i

Chyba wszystko już koledzy napisali. Ja bym zaczął od sprawdzenia sondy, bo to nie trudno sprawdzić. Przy zwalonym termostacie to chyba, aż tyle by nie pił (tak mi się wydaje, ale niech wypowiedzą się fachowcy).
  Chyba wszystko już koledzy napisali. Ja bym zaczął od sprawdzenia sondy, bo to nie trudno sprawdzić. Przy zwalonym termostacie to chyba, aż tyle by nie pił (tak mi się wydaje, ale niech wypowiedzą się fachowcy).
 patrzecie czasem na daty postów
 patrzecie czasem na daty postów  bo zaraz ktos wyskoczy z odpowiedzia do pytania z 2005 roku
 bo zaraz ktos wyskoczy z odpowiedzia do pytania z 2005 roku 
 ale napewno bym z tym nie zwklekał i nie czekał na wiosne
 ale napewno bym z tym nie zwklekał i nie czekał na wiosne