u mnie to raczej normalka bo tam sobie sapie 150 koniuf to i apetyt wiekszy ale u wikinga to juz massakra.jerzyk pisze:Domino i Viking niewiem dlaczego wam tyle paliwa wciąga ale moim zdaniem nie powinien az tyle wciągnąc chyba ze cały czas chamujecie i pszyspieszacie non stop cegła na gaz ,ale pszy spokojnej jezdzie mi wciągał 10 litrów to twierdziłem ze to zaduzo i dlatego załozyłem gaz a pszy waszym spalaniu to na paliwo by nie było mnie stac, niewiem ale chyba wam współczuje takiego spalania
a co do rozrusznika to tez radze go zregenerowac zamiast zmieniac na nowy lub uzywke.

Najciekawsze jest to, ze jeszcze we wrzesniu tu na forum chwalilem sie, ze pali mi 7,5 do 8 litrow w miescie, a teraz taka kicha. Nie wiem, moze to wina zimy, a w lecie znow bedzie wszystko OK? W kazdym razie na trasie przy bardzo spokojnej jezdzie nigdy nie zszedl mi ponizej 8/100 km czy w lecie czy w zimie. Jeszcze mam male podejrzenia co do termostatu, bo bardzo powoli mi sie autko nagrzewa. Na pole "NORM" wchodzi mi po 3 km, ale na literke "M" dopiero po 8 km - przy wylaczonym grzaniu wewnatrz auta(nawiew 0, pokretlo cieplego powietrza na 0).
 Najciekawsze jest to, ze jeszcze we wrzesniu tu na forum chwalilem sie, ze pali mi 7,5 do 8 litrow w miescie, a teraz taka kicha. Nie wiem, moze to wina zimy, a w lecie znow bedzie wszystko OK? W kazdym razie na trasie przy bardzo spokojnej jezdzie nigdy nie zszedl mi ponizej 8/100 km czy w lecie czy w zimie. Jeszcze mam male podejrzenia co do termostatu, bo bardzo powoli mi sie autko nagrzewa. Na pole "NORM" wchodzi mi po 3 km, ale na literke "M" dopiero po 8 km - przy wylaczonym grzaniu wewnatrz auta(nawiew 0, pokretlo cieplego powietrza na 0). )
)

Srodowisko przede wszystkim:) Ja proponuje zamiast 100 Essich bez katalizatora wylaczyc z ruchu jednego miejskiego IKARUSA, bo ten jak zadymi to ho ho ho!!
 Srodowisko przede wszystkim:) Ja proponuje zamiast 100 Essich bez katalizatora wylaczyc z ruchu jednego miejskiego IKARUSA, bo ten jak zadymi to ho ho ho!!