kable jak podlonczyc bo sklerozę dostałem
Moderator: Moderatorzy
kable jak podlonczyc bo sklerozę dostałem
kurna dostałem sklerozę
przy wzmacniaczu są 3 kable
1. +12v
2. REM ten rem to tez byl +12v od radia czy jak to bylo bo zapomniałem a instrukcje za pomnialem
3. -12v
i czy ten od radia to byl ten co caly czas mam prad czy dopiero jak kluczyk przekręcić do startu
w moim innym aucie se zrobilem ekstra kabe od prądu
przy wzmacniaczu są 3 kable
1. +12v
2. REM ten rem to tez byl +12v od radia czy jak to bylo bo zapomniałem a instrukcje za pomnialem
3. -12v
i czy ten od radia to byl ten co caly czas mam prad czy dopiero jak kluczyk przekręcić do startu
w moim innym aucie se zrobilem ekstra kabe od prądu
-
emceha
emceha pisze:REM (od angielskiego remote - sterowanie) to kabelek którym płynie sygnał z radia do wzmaka żeby go załączyćMasz przy radiu taki kabel, przeważnie jest biało niebieski. Prądowe kable prosto z aku pamiętając o bezpieczniku na +.
raczej bialego niemam niebieski to antena jedynie mam czerwony rozdzielony na 2
tzn idzie do radia i z rozdzielenia nabok z zabespieczeniem
tzn w tym kablu i tak muszi plynac +12 ztegp co pamietam
a wogle mam zapytanie jakie macie napiecie w akumulatorze bo umnie wskazuje 19v
-
ELpYndoL
-
ELpYndoL
-
emceha
Nie antenowy tylko sterowanie anteną (REM)lostlast pisze:mówisz antenowy kabel trzeba podłączyć pod pod ten rem w wzmacniaczu
Jeżeli jest automatycznie wysuwana to ten włąśnie kabelek daje sygnał do wysunięcia/schowania anteny oraz do wł/wył wzmacniaczalostlast pisze:a jak ktos ma antene wysowana to cio wtedy
Egzakli tak jak Ci Yanek napisałYanek pisze:to robi sie rozgałezienie kabelka i antenka bedzie działac i wzmak
oki dzięki wam wszystkim za pomoc zrobiłem maly opis bez blednie mam nadzieje ze nic niepowtażalna opis na 2 rozne podłączenia wzmacniacza
[glow=blue]temat można zamknac dzięki[/glow] A proszę bardzo - zamykam.
jak zalozyc opis wzmacniacza
[glow=blue]temat można zamknac dzięki[/glow] A proszę bardzo - zamykam.
jak zalozyc opis wzmacniacza
Ostatnio zmieniony 12 maja 2008, 16:40 przez lostlast, łącznie zmieniany 1 raz.