witam
niedługo kupuje radio. Chcę aby miało usb/mp3/ pilot wyscie na wzmaczniacz/windę i fajny wyswietlacz. Myślę nad sony gt828. miałem już 3 radia sony i lubię czy jest to dobry wybór? głośniki mam blaupunkt przód 16 cm + tweetery tył 13 cm. w przyszłosci wzmak + skrzynia.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2008, 10:06 przez Arcadio, łącznie zmieniany 1 raz.
Do radyjek sony nic nie mam ale wedlug mnie sztucznie graja, jezeli chcesz w przyszlosci rozbudowac car audio i bardziej sie tym zajac to wedlug mnie leprzym pomyslem bylo by kupienie Pioneera,Alpina,Clariona cos z wyzszej polki bo radio to podstawa dobrego brzmienia
Ja kupując radio kierowałem się dobrym brzmieniem i tym żeby miało mp3, ale nie za zbyt wygórowaną cene, ostatecznie myślałem nad Clarionem i Pioneerem, ale po porównaniu brzmiania w sklepie padło na Clariona, muzyka wydawała się bardziej 'żywa' niż na Pionku
Zalezy tez jakiej muzyki chcemy sluchac generalnie pionner ma najwieksze podbicie bassu i nadaje sie do jakis lupanek, a w clarionie i alpinie postawione jest na czystosc dzwieku ale tez wszystko zalezy od reszty sprzetu