Felgi piaskowanie i lakierowanie
Moderator: Moderatorzy
-
bielu
Felgi piaskowanie i lakierowanie
witam jak w temacie mam do was pytanko o wasze doświadczenia w tych działaniach.moje alusy są w stanie tragicznym i trzeba by sie w końcu za nie wziąć..z racji czerwonego koloru nadwozia chodzi mi po głowie pomysł polakierowania ich po uprzednim wypiaskowaniu oczywiscie na kolor biały..co wy o tym myślicie??jak coś to mogę zrobić i dołączyć zdjęcie felgi..jesli ktoś z grona łódzkiego ma jakies znajomości tudzież wie gdzie może znajdowac sie punkt w którym można wykonać takiego zabiegi bardzo prosze o info.
-
jaras231
Moim zdaniem białe do czerwonego by pasowały 
sam miałem czerwonego essiego i marzyły mi sie białe alu
ale coś w tym stylu jak na filmiku
http://pl.youtube.com/watch?v=frrNPJy2h ... biale.html
sam miałem czerwonego essiego i marzyły mi sie białe alu
ale coś w tym stylu jak na filmiku
http://pl.youtube.com/watch?v=frrNPJy2h ... biale.html
-
bielu
no felga może nie jakaś super zajebista bo 14 calówka a wzór prawie identyczny jak ten http://img209.imageshack.us/my.php?imag ... 011gy8.jpg
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
bielu a może zrób tak jak mój znajomy, malował pistoletem co prawda ale zwykłą farbą chyba emulsją raz na biało i tak se zdjęcia robił a raz na czarno i później na kompie oglądał i pytal ludzi jaki kolor bardziej pasi. malnij se na biało i zobaczysz czy pasi a jak nie to zmyjesz i po sprawie.
a te ze zdjęcia to by mnie pasowały
a te ze zdjęcia to by mnie pasowały
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
- Intruder D1
- Kontakt:
-
bielu
dlatego klamka zapadla..felgi mam bardzo podobne i jestem tez zdania ze bedzie ladnie wygladalo..kwestia tylko utrzymania ich w czystosci ale myjka jest podjazd do garażu tez wiec damy rade...zwlaszcza ze po znajomosci bede mial za 200 zl wypiaskowane i pomalowane wiec chyba cena przyzwoita jak za taki zabieg
-
bielu
tak wyglada dokladnie moja felga...i jednak zdanie mam mieszane bo przy samym czerwonym lakierze nawet bym sie nie zastanawial ale zarówna jak i na zderzakach jak i przez caly bok idzie czarna listwa...i tak mysle czy przy niej bialy kolor felgi bedzie pasowal...rozwazam jeszcze opcje czarnego koloru...
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
dokładnie - cała czarna alu wizualnie niczym sie nie różni od stalówki, zwłaszcza z dalsza... Juz lepiej zostaw rant biały (srebrny, chrom, polerka) a środek pod kolor nadwozia.... cos w każdym bądź razie musi pozostać na feldze odróżniającego - najlepiej rantdeathrider_85 pisze:Jak już chcesz czarną felgę, to chociaż rant zostaw srebrny
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !