jak jestem w Polsce to tankuje zawsze prawie pelny bak bo taniej wychodzi
dziś Stala benzyna 1,48,9euro
-------------------------------------------------------------
--Ford to rzecz najlepsza co morze cie spodkac--
A ja tankuje w Pruszczu Gdańskim na stacji JET, dziś 4,40zł za ON (na tej stacji jest zawsze najtaniej, taniej jest tylko w Auchan, ale chu... wie co to za paliwo).
tak, tylko, ze dla Niemców 1,55 Euro to pikuś mały, fakt faktem, że dla polakó pracujących w Niemczech waha wydaje się droga, ale przeliczając nasze zarobki w Polsce a u Naszych zachodnich sąsiadów, to łatwo policzyć kto wleje więcej litów paliwa za swoje wynagrodzenie.
Albo kupić hybryde... hehehe teraz by trzeba było przeliczyć (tak jak z instalacją gazową - koszt instalacji a eksploatacja - kiedy się zwróci) kiedy się zwróci Lexus heheheh
Najgorsze jest to, że to się zrobi opłacalne jeśli dalej ceny paliw będą rosły...
ale jechałem nowym lexusem RX400h (czyli hybrydą) z Łosic pod Monachium i z powrotem i śmiem twierdzić, że mój RS2000 mniej pali a do tego Luxus mam mały zbiornik i co 300km tankowanie
a wracając do tematu wczoraj tankowałem LPG za 2,04 litr
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
--Ford to rzecz najlepsza co morze cie spodkac--
Zatankowałem pierwszy raz na stacji Auchan - na próbę, bo ON tam jest za 4,40zł Narazie chodzi dobrze, frytami nie zajeżdźa ani nie kopci, zamulony też nie jest. Hmmm.. to co ja tam wlałem?