xara picaso

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

umnie w rodzinie SAME ZABOJADY Peugeot 306 1.9D 94r -Bez problemów Peugeot 307 SW 2002r 1.6 16V bezawaryjny moj ojciec Citroen C3 1.4 HDI 2007r na dzien dzisiejszy tez bezawaryjny tescs Braciaka Citroen Xsara 1998r 1,6 bez wiekszyszch problemów i tak na szybko w pracy dostwczaki boxery jupery i tym podobne jakos daja rade ;)
Awatar użytkownika
cidzej
Pojemność: 1400
Rocznik: 1996
Generacja: MK7
Nadwozie: Cabrio

Post autor: cidzej »

i kto tu jest fanatyk ?? :D ja nie jestem fanatykiem tylko doradzam oceniac auto na podstawie wlasnych doswiadczen z zadbanymi egzemplarzami a nie na podstawie opinii znajomego znajomego który kupil szrota wyklepanego na samochod a teraz ma problemy niezaleznie od tego czy ten szrot wczesniej byl francuzem, oplem, fordem czy jaguarem :cool: ty masz orion zle wspomnienia zwiazane z oplem, u mnie zarowno w gronie znajomych jak i rodziny nikt sie na oplu nie nacial i bardzo dobrze oceniaja te auta, podobnie z francuzami (m.in. ten wujek, od ktorego kupilem lagune ma jeszcze clio i espace i o niebo lepiej mu sie jezdzi niż w tak wysoko ocenianej we wszystkich raportach Toyocie [camry], która sporo czasu spędzała w serisach)*

*:c: znowu sie rozpisałem :/
ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

Cidzej spoko mam bliski kontakt z ASO TOYOTY i niestety to co słysze to niestety nazekania bo chłopaki maja 100% WIECEJ PRACY NIZ MIELI :( A MAM TEZ ZNAJOMKA U ZASADY MERCEDES I TEZ MA ROBOTY I TAK PEWNIE MOZNA POWIELAC TE INFO
ODPOWIEDZ