WieSiu, dzięki, napewno nie wyjdzie Ci drogo. Dogadamy się na priv albo gg. Ale jestem chętny...
A teraz prośba do Krakowiaków

Prawdopodobnie zawirowania życiowe w ciągu najbliższych dni rzucą mnie na Wasze piękne ziemie i mam nadzieję, że będzie mi dane zostać tam na stałe. Ale życie nie jest piękne i trafię tam niesprzyjących okolicznościach. Mianowicie niemal bez kasy, spróbuję wynająć mieszkanie z moją lubą, jakąś kawalerkę, i postaram sie znaleźć tam pracę. W związku z tym mam właśnie dwie prośby:
1. Gdybyście znali kogoś kto ma tanie mieszkanie do wynajęcia - małe, tanie, umeblowane, najlepiej nie na NH, tylko gdzieś w bezpieczniejszej okolicy, to dajcie znać.
2. Może wiecie gdzie można zapytać o pracę? Ktoś znajomy szuka pracowników, albo słyszeliście, widzieliscie ogłoszenia... A jeśli znajdziecie czas na zakręcenie się, popytanie - stawiam pivko albo i dwa.

Cokolwiek, dla mnie i mojej dziewczyny, choć raczje magazynier, kasjer to nie bo mam niemiłe doświadczenia, ale każdą ofertę rozważe - taką mam sytuację niestety.
Z góry dzięki za pomoc wszystkim, pozdrawiam