felgi

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

Tigerbart

Post autor: Tigerbart »

emceha pisze:A miałeś/masz Talar ranty od wewnątrz w błotnikach???
Mówisz o takich do wewnątrz? Mam.

Kazik - powiem tak, zanim założyłem opony 215/35/17 miałem 185/65/14, które mają mniejszą zewnętrzną średnicę, po prostu są mniejsze. Woziłem na nich nawet 6+1 osób wracając z imprezy :mrgreen: Zakładając koła o większej średnicy auto stoi wyżej, a na sprężynach -40mm jest na tyle utwardzony, że spokojnie 5 osób jedzie. Ostatnio wiozłem 4 kumpli na impreze bez problemów, 100 - 120 km/h po mieście. Mając jeszcze miejsce 1 - 1,5 cm na szersze koło, przy zachowaniu jego całkowitej średnicy to nie powino być żadnej różnicy, poza tym, że byłby jeszcze bardziej mulasty.
kvazi555

Post autor: kvazi555 »

panowie troche od tematu odbiegliscie, podobaja wam sie te fele
Załączniki
nie wiem jak bedzie wygladalo to w mk7 czy nie zanowoczesnie bo bardziej focus przeciez..
nie wiem jak bedzie wygladalo to w mk7 czy nie zanowoczesnie bo bardziej focus przeciez..
435523323_1.jpeg
Tigerbart

te drugie fajne
kvazi555

ale one bardzie do fakusa 2 bardziej pasuja czy nie sa do mk7 zbyt nowoczesne?
Tigerbart

a moje przecież nie są od odltimer'a, a wyglada fajnie, więc nie krępuj się albercik i bierz!

Nie wiem jak ty Mariusz, ale ja preferuję jak najmniej ramion w felgach. Lepiej się auto prezentuje. Jak chcesz to oddam ci moje trójramiene 14-stki po dobrej cenie.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, 22:39 przez Tigerbart, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robert89

Post autor: Robert89 »

Są zbyt nowoczesne. Pierwsze lepiej pasują ;D taki jest mój gust ale o gustach się nie dyskutuje :)
kvazi555

Bartek 14" to chyba jednak troche zamalo jak do essa takie moje zdanie sam mam teraz 14 przeciez i mowie stanowcze nie 14"! :P szukam czegos 16" - 17" no w ostateczność wezme jakies 15" w baaardzoo atrakcyjnej cenie :)

edit:

szukam jakies przyjemnych felg 16"-17" do 1000zl fajnie by bylo jak by mialy oponki ale bez tez chetnie lykne jak by ktos mial/znalazl gdzies na alegro to prosze o cyne :) fajnie jak by byly przed zlotem :D
emceha

Post autor: emceha »

Bierz kvazi555 te OZETY bo superlegera to jeden z bardziej wytrzymałych modeli ;)
Awatar użytkownika
lordpablo

Post autor: lordpablo »

ale zobacz Przemek ile ołowiu mają na sobie :mrgreen:, tzn aluminium :mrgreen:
Awatar użytkownika
nonam

Post autor: nonam »

Ja bym te drugie i do swojego wcisnął, fajnie wyglądają :)
Bo z mocą jest tak, że zawsze jej za mało.

Kierowca bombowca.
ODPOWIEDZ