pa pa essi ale nie forum
Moderator: Moderatorzy
-
emceha
-
emceha
-
emceha
-
kvazi555
z tym akurat się nie zgodzę, ale mój przypadek dotyczy nowych opli zresztą z innymi markami też jest podobnie bo co raz się czyta że nowe mercedesy rdzewieją, passaty nie hamują , fordom coś tam innego itd.kvazi555 pisze:co nowe to nowe i nie martwisz sie niczym tylko lac i jezdzic
ale oby sajsena ominęły kłopoty jakie ja miałem z nowymi oplami
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
to widać moje ople jakieś felerne opiszę tylko merivę mieliśmy 4 lata dwóch kierowców ja i 45latni rozsądny człowiek normalni spokojni
194 tys km przebiegu silnik 1,7CDTI
lista rzeczy które padły:
- turbiny dwie trzeci raz zregenerowana
- przepływomierz
- pompa paliwa
- maglownica
- koło zamachowe
-sprzęgło
-rozrusznik
- siłowniki klapy bagażnika
- CD w radiu zaczął się kopać
- i na koniec najlepsze wyjechało lewe koło podczas jazdy razem z kolumną wahaczem itd jechałem 60km/h i w nic nigdy to auto nie uderzyło
rzeczy eksploatacyjne jak końcówki , hamulce itd pomijam
sprzedałem ten szajs za 22 tys PLN i mam problem z głowy niech tylko jeszcze leasing na corsę się skończy to i tego "wrzoda" się pozbędę co prawda corsa o niebo lepsza i mniejszy przebieg oraz inny diesel fiatowski ale też bezawaryjna nie jest, turbina rozrusznik alternator jeżdżona delikatniutko przez kobietę.
więc nie dziwcie się, że nie znoszę opli
194 tys km przebiegu silnik 1,7CDTI
lista rzeczy które padły:
- turbiny dwie trzeci raz zregenerowana
- przepływomierz
- pompa paliwa
- maglownica
- koło zamachowe
-sprzęgło
-rozrusznik
- siłowniki klapy bagażnika
- CD w radiu zaczął się kopać
- i na koniec najlepsze wyjechało lewe koło podczas jazdy razem z kolumną wahaczem itd jechałem 60km/h i w nic nigdy to auto nie uderzyło
rzeczy eksploatacyjne jak końcówki , hamulce itd pomijam
sprzedałem ten szajs za 22 tys PLN i mam problem z głowy niech tylko jeszcze leasing na corsę się skończy to i tego "wrzoda" się pozbędę co prawda corsa o niebo lepsza i mniejszy przebieg oraz inny diesel fiatowski ale też bezawaryjna nie jest, turbina rozrusznik alternator jeżdżona delikatniutko przez kobietę.
więc nie dziwcie się, że nie znoszę opli
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...