zajebisty filmik, gratulacje
podoba mi sie tym bardziej, że jest tam dużo moich fotek
a najbardziej podoba mi sie zdjęcie które nazwane zostało "no to " z 2007 roku ze spota z Blue City
Tydzień prawie mnie nie było na forum, a tu taka akcja! Skoro TO jet pierwsza próba zrobienia filmu to co będzie przy każdej następnej! Postęp w trybie geometrycznym
pretensji i zali o brak samochodu nie przyjmuje bylo trzeba zglaszac samochody reszta byla wybrana droga losowa w kogo temat wszedlem ten mial fart ;p
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
tak, tak szczegolnie lepszej jakosci proponuje aby przed wyslaniem swoich zdjec do filmu albo kalendarza najpierw poprzegladac foldery i galerie pojazdow zeby wiedziec jakie zdjecia wykonac, bo niektore absolutnie sie do tego celu nei nadawaly, niestety
nie biore do siebie tez tylko zartuje ;p moze sie zrobio film ze zdjec wykonanych do kalendarza jako reklamowke heheh
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
jaka padaka kady esii historia motoryzjacji zadna padaka