A mnie zirytował kierowca Trasita dla którego w zimie Vmax=110 km/h i skasował mi w 2002r Poldka "bo nie wyhamował". I kierowca Deu Lanosa dla którego w zimie Vmax=90 km/h który skasował mi Peugeota w 2005 bo "wpadł w poślizg na łuku"...kierowcy dla których "zima" oznacza Vmax = 40 km/h... I to tak w mieście jak i na trasie O_o
co was irytuje na drogach??
Moderator: Moderatorzy
-
Majkel
Ok. Inna sprawa jak jest ślisko. Ale ja kilkanaście dni temu jechałem w trasę. Piękna pogoda, co prawda mróz ale to nie było przeszkodą. Droga sucha, słoneczko świeci, a samochody w jednym ciągu 50 km/h... I to już nie jest normalne...Majkel pisze:A mnie zirytował kierowca Trasita dla którego w zimie Vmax=110 km/h i skasował mi w 2002r Poldka "bo nie wyhamował". I kierowca Deu Lanosa dla którego w zimie Vmax=90 km/h który skasował mi Peugeota w 2005 bo "wpadł w poślizg na łuku"...kierowcy dla których "zima" oznacza Vmax = 40 km/h... I to tak w mieście jak i na trasie O_o
A sytuacje o których mówisz to już lekka przesada - szczególnie w trudnych warunkach. I tego też nie pochwalam.
-
Majkel
-
deathrider_85
Wiesz i tak i nie.morgon pisze:No cóż deathrider_85, przepisy to przepisy, instruktor musi się ich trzymać a tam są takie ograniczenia w prędkości, więc to raczej nie wina eLekdeathrider_85 pisze:Poza tym jak jeździsz do bielska ul. Krakowską to musisz przyznać, że jeżdżące tam "L" są naprawdę wpieniające. Ciągle 40-50km/h, itd.
Problemem są głównie L, które na 90 też jadą 50, albo często jeszcze wolniej.
Ale faktem jest, że Krakowska poczynając od Kęt kończąc na Bielsku prawie cały czas ma 50, której nawet się Policja nigdy nie trzyma.
-
Majkel
-
longer1981
-
longer1981
Mnie to wręcz śmieszy a nie tak bardzo denerwuje, jak jadę sobie jakieś 120 km/h,a za mną wypada kolo jakimś wrakiem z epoki kamienia łupanego,wrzuca kierunek i gaz do dechy żeby mnie wyprzedzić i wtedy tak mnie to wkurwia że redukuje i przytrzymuje go na lewym pasie do tego czasu aż sam się nie wycofa,trochę cham ze mnie ale to jest odemnie silniejsze !
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Jak jechałem jeszcze fiatem z dzieciakami jak byly jeszcze małe - właśnie tak jak ty robisz , zrobił mi jakiś gówniarz lepszym wozem - poza miastem jechał 70 /h a jak go wyprzedzałem , to przyspieszył i mnie nie puścił , jak zaczolem wytracać prędkość , to on też przychamował a z na przeciwka jechał TIR - musiałem dać ostro po hamulcach .
Takich powinni od razu przy próbie zrobienia prawka rozstrzeliwać.
Pomyśl o tym , że temu po drugiej stronie wcale nie jest śmieszno.
Takich powinni od razu przy próbie zrobienia prawka rozstrzeliwać.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
popieram kolege. to jest bardzo niebezpieczneJamszoł pisze:Takich powinni od razu przy próbie zrobienia prawka rozstrzeliwać.
właśnie takie zachowanie jak twoje irytuje mnie na polskich drogach
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty