w mieście?ludi45 pisze:5.5 l ropki.
Ile palą Wasze ESKI??
Moderator: Moderatorzy
Mój RS w mieście spala w zależności od stylu jazdy:
- jazda emerycka - 11l gazu
- jazda normalna - 12-14l gazu
- jazda tak jak lubię (prawa stopa razem z pedalem płasko na podłodze) - 20l gazu i więcej
Trasa:
- jazda dla niej normalna (z kobietą) do 110-120 km/h - 7.5-8l gazu
- jazda dla mnie normalna (sam) - ok 10l gazu
- jazda emerycka - 11l gazu
- jazda normalna - 12-14l gazu
- jazda tak jak lubię (prawa stopa razem z pedalem płasko na podłodze) - 20l gazu i więcej

Trasa:
- jazda dla niej normalna (z kobietą) do 110-120 km/h - 7.5-8l gazu
- jazda dla mnie normalna (sam) - ok 10l gazu

Bo z mocą jest tak, że zawsze jej za mało.
Kierowca bombowca.
Kierowca bombowca.
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Nic z tego , komputerek odczytuje z wtryskiwacza ilość otwarć wtrysku i czas otwarcia wtrysku przy ropolu nie można tego zrobić bo ropol nie otwiera wtrysku elektroniczniekupiec pisze:Jamszoł zamontował sobie komputra i myśle czy do diesla też takie cacko można wstawić.
A co do spalania mój latem na trasie na gazie i klimie ok 8,5 w górach 9 a po mieście nawet do 15 l gazu obojętne czy to zimą czy latem , bo jak odpale silnik z rana to ze 3 - 5 minut chodzi na benie - ruszam jak silnik ciepły i szyby osparowane , wóz całkowicie odśnieżony (na 100 %) - rano jade do pracy to przecież nie będę się spieszył i jechał zimnym samochodem

Do pracy jade wolno - przecież nigdzie mi się nie spieszy - jak zajade to będę - to tak zwany tumiwisizm.
po mieście zazwyczaj jeżdżę trochę szybko - Mati nawet powiedział , że się ze mną boi jeździć

Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]