no to to zalezy czy wogole bedziesz chcial lakierowac ja kupilem w podkladzie bo mimo ze narazie nie lakieruje to planuje to jakos w lato robic
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
Muminek, poszukaj sobie fordowskiej używki oryginalnej w kolorze jaki ci pasuje - nawet używane zderzaki oryginane są lepszej jakości niż te zamienniki - oczywiście możesz trafić na dobry produkt ale co oryginał to oryginał
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Muminek, ja do swojego (ale to Mk5) dałem 70 za czarny. Może nie w takiej cenie ale jak przeszukasz szroty albo pokorespondujesz ze sprzedawcami którzy sprzedają całe essy na części to za 140-150 znajdziesz. Masz tu na szybko znalezione, możesz sie przecież potargować http://www.allegro.pl/item586248379_zde ... ginal.html
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Muminek - ja kupiłem zderzak bazowy za 150 zł.teraz muszę malować,najpierw,podkład a potem lakier,za robotę po znajomości - 200 zł.oczywiście kolo kupi materiał.Czyli w sumie 350zł. Za zderzak kolorowy chcieli na giełdzie od 180zł.do 280zł.model MK-7.i tak musiałbym pomalować bo to oczywiście inny kolor był. Ale jak kurna zobaczyłem ten zderzak za 280zł.to bym na niego nawet narzygać nie chciał a on taką cenę sobie zawołał,no sorry,ale bez przesady.Tak się rozpisałem,bo nie którzy naprawdę przesadzają z tymi cenami części. STOI TAKI MŁOT NA GIEŁDZIE I MYŚLI,NIE TY TO KTO INNY GO WEZMIE - a my tylko chcemy żeby nasze autka ładnie wyglądały !!!
Rozumiem , że jesteś zbulwersowany - ale wstrzymuj się od przeklinania - tak stoi w regulaminie. Nie szastam ostrzeżeniami , więc Ci na razie nie wlepiam .
Masz na razie ustne ostrzeżonko.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2009, 21:26 przez longer1981, łącznie zmieniany 1 raz.