Ale jaki pies! Cudo
Szczur biały
Moderator: Moderatorzy
to dobrze bo juz myslalem ze moj jest tylko taki gruby
no alaskan znaczy sie moze nie tak do konca bo malamut byl ojciec a matka husky ale na huskyego jest duzo za duzy
no alaskan znaczy sie moze nie tak do konca bo malamut byl ojciec a matka husky ale na huskyego jest duzo za duzy
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
-
yezozwierz
Nawet 24h na dobę nie zaspokoi podstawowych potrzeb psychicznych, bo z człowiekiem szczurek sobie nie pogada w ultradźwiękach
Jak się ma jednego, to najlepiej znaleźć mu towarzysza (tej samej płci! - to bardzo istotne) i połączyć w odpowiedni sposób, by zwierzaki się zaakceptowały.
A jeśli chodzi o koszatniczki, to sytuacja jest bardzo podobna. Również są zwierzakami stadnymi więc minimum 2 tej samej płci. Od siebie dodam, że są głośniejsze od szczurków, mają bardzo bogatą gamę dźwięków i lubią sobie pogadać
P.S. Co do nocnego hałasu to ja się przyzwyczaiłam, i w ogóle mnie to nie rusza. Chyba, że jest to pierwsza noc po łączeniu, wtedy śpię bardzo czujnie i jak tylko jakieś wrzaski to się zrywam, żeby sprawdzić co się dzieje.
A jeśli chodzi o koszatniczki, to sytuacja jest bardzo podobna. Również są zwierzakami stadnymi więc minimum 2 tej samej płci. Od siebie dodam, że są głośniejsze od szczurków, mają bardzo bogatą gamę dźwięków i lubią sobie pogadać
P.S. Co do nocnego hałasu to ja się przyzwyczaiłam, i w ogóle mnie to nie rusza. Chyba, że jest to pierwsza noc po łączeniu, wtedy śpię bardzo czujnie i jak tylko jakieś wrzaski to się zrywam, żeby sprawdzić co się dzieje.
a jak mam takiego wielkiego grubasa i bym kupil teraz takiego maluszka to nic by mu nie zrobil ? moj szczur spi w kuchni 
-
mejo__adamus
ja zrobie mu fotke jak lezakuje poprostu wyglada jak nalesnik.. niedlugo zaczne wyprowadzac go na smyczy na dwor. czasami sie zastanawiam czy to napewno jest szczur:P